Triumph, een Brits merk!

Triumph is een Brits merk van motoren. Al in 1886 werden de eerste fietsen gemaakt. De eerste gemotoriseerde fiets van Triumph werd in 1902 gebouwd. De eerste modellen waren vooral aan de hand van ontwerpen van andere fabrikanten gebouwd. Vanaf 1905 begon het Britse merk zelf motorfietsen te ontwikkelen. In 1907 werd een grotere fabriek geopend om de productie te kunnen verwerken.

Na de oorlog was er nog even onduidelijkheid over het voortbestaan van de Triumph motorfietsen. Een van de compagnons wilde alleen nog maar auto’s bouwen, maar de twee zijn toen elk een eigen weg ingeslagen en zo kon de Triumph motor blijven bestaan. Triumph maakt al een tijd geen auto's meer. Met de motorfietsen houdt Triumph het nu nog steeds vol, want nieuwe modellen worden nog steeds ontwikkeld.

Wil je je Triumph motor inruilen voor een nieuwe? Verkoop dan eerst je occasion via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Je motor hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen om hem te kunnen verkopen. In ons netwerk van meer dan 8.000 inkopers zit veel variatie. De inkopers die in de veiling kijken hebben als doel om snel een Triumph te kopen en verkopen. Er zijn inkopers die alleen Triumph motoren in nieuwstaat zoeken, maar er zitten ook inkopers tussen die juist de schademotoren zoeken en de Triumph motor onderdelen willen gebruiken voor het opknappen van andere tweewielers. Je kan elk model aanbieden en het maakt niet uit of je Triumph nu 2 of 20 jaar oud is. Je hebt niets te verliezen, dus je kunt het altijd proberen. Waarde Triumph weten? Je kunt hier binnen 1 dag al achter zijn. Als het waardebedrag je wel naar de oren is kun je ook besluiten je occasion meteen voor dat bedrag te verkopen. Je bent op die manier snel van je motor af.

Deze modellen van Triumph zijn gewild

Triumph heeft in de loop van de jaren veel verschillende motoren ontwikkeld. De meest bekende modellen van het Britse merk zijn: Triumph Daytona, Triumph Bonneville, Triumph Speed Triple, Triumph Super Three, Triumph Rocket 3, Triumph Speedmaster en Triumph Street Triple. Triumph motoren te koop aanbieden bij ikwilvanmijnmotoraf.nl kan heel gunstig zijn, want de meeste modellen zijn ontzettend gewild bij inkopers.

Nog steeds worden nieuwe producties aan de selectie toegevoegd. Het assortiment bestaat uit motoren in het Adventure, Classics, Cruisers, Roadsters, Supersports en Touring segment. Triumph biedt daarmee een heel gevarieerd aanbod aan tweewielers aan.

Hoewel Triumph niet tot de grootste motormerken behoort wil het wel concurreren met de top. Zo hebben de Britten in 2011 de Triumph Tiger 800 en de Tiger 800XC gebouwd. Die modellen zijn gemaakt om de concurrentie met BMW aan te gaan. Daarna is ook de eerste Triumph met cardanaandrijving gemaakt, de 1200 cc Tiger Explorer. Deze is ook speciaal ontwikkeld als concurrent van het welbekende Duitse merk. Eerder al moest ook de fabrikant Harley-Davidson flink zweten omdat Triumph het met de komst van nieuwe modellen tegen hun opnam.

Het mooie van de veiling van ikwilvanmijnmotoraf.nl is dat het helemaal gratis is. Bij aanmelding hoef je niets te betalen. We vragen geen rekeningnummer en we sturen geen factuur naar verkopers. Dat geldt ook wanneer je je motor succesvol verkoopt. Het is bij het verkopen van je Triumph juist de bedoeling dat je geld verdient. Wij zouden het raar vinden als je voor de verkoop ook nog moet betalen. Daarom rekenen we er niets voor als jij je Triumph in de veiling aanbiedt en verkoopt. Lukt het niet om je motor te verkopen? Ook dan kost het je niets. Je bent nooit verplicht om een bod te accepteren, dus je bent nog altijd zelf baas over jouw motor, totdat je hem verkoopt.


Op een veilige manier je Triumph verkopen!

Triumph mag van geluk spreken dat het merk nog bestaat. Door de samenvoeging van andere Britse motormerken in de jaren tachtig was het faillissement bijna een feit. Het bedrijf werd op het nippertje overgenomen en ging later Triumph Motorcycles Ltd heten. Sindsdien zijn de modellen veranderd, maar de naam en het aanbod zijn onveranderd gebleven.

In 2012 werd het 110 jarige bestaan van Triumph gevierd met de introductie van verschillende nieuwe modellen. In dat jaar werd in Brazilië een nieuwe vestiging geopend, wat er mede toe leidde dat er wereldwijd meer dan 50.000 motoren werden verkocht. Triumph is ook nu nog steeds succesvol als het gaat om de verkoop van de motoren. Het wereldwijde marktaandeel is met name bij de motoren met 500 cc en meer alleen maar gestegen. Met name in India worden tweewielers van het Britse merk goed verkocht.

Je kunt snel en gemakkelijk je Triumph verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Als je je Triumph via de veiling hebt verkocht kan alles snel afgehandeld worden. Je spreekt samen met de kopende partij af of je de motor liever brengt of dat de inkoper hem ophaalt. Het komt regelmatig voor dat een inkoper met een aanhanger langs verschillende adressen rijdt om zo in één keer meerdere motoren op te halen. Bij de overdracht van de motor en sleutels wordt ook al het papierwerk geregeld. Ter plekke krijg je het vrijwaringsbewijs van de RDW erkende inkoper mee, want alle aangesloten inkopers hebben die bevoegdheid. Als je elkaar de hand geeft is ook echt alles geregeld. Je motor verkopen was nog nooit zo makkelijk en snel geregeld.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Honda / Suzuki / Yamaha / BMW / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands