Één van de vier Japanners: Kawasaki

Kawasaki is één van de vier grootste Japanse motorfietsmerken. De motoren worden geproduceerd onder de naam Kawasaki Heavy Industries Ltd. In 1949 werd de eerste motorfiets gebouwd, omdat Kawasaki meer dan alleen vliegtuigen wilde maken. Met die eerste motor is meteen een groot merk ontstaan. Merken als Meihatsy en Meguro werden overgenomen en in eerste instantie werden alleen die modellen verkocht. Later werden ook snelle twee- en driecilinder motoren gemaakt. In 1971 introduceerde Kawasaki de inmiddels beroemde viertakt Z-1 900. Kawasaki produceert naast de fabriek in Japan ook in Nebraska de tweewielers.

Dit zijn enkele populaire Kawasaki motor modellen:

  • Kawasaki Ninja
  • Kawasaki 750 (GPX, GPz, H, ZRX enz.)
  • Kawasaki z 1000
  • Kawasaki Versys

Je kunt je Kawasaki motor tweedehands verkopen in de veiling van ikwilvanmijnmotoraf.nl. We bemiddelen bij de verkoop van je motor en benaderen de inkopers die bij ons zijn aangesloten om ze te overtuigen om een bod te plaatsen. Alleen RDW erkende dealers, inkopers, slopers en garages die door ons zijn goedgekeurd kunnen in de veiling meebieden op je Kawasaki. Al sinds 2006 helpen we particulieren bij de verkoop van hun tweewieler. Inmiddels is ons Kawasaki inkoop netwerk uitgegroeid tot meer dan 8.000 inkopers en dat aantal stijgt nog steeds. We vinden persoonlijke service belangrijk en daarom zijn onze medewerkers zeven dagen per week telefonisch bereikbaar om je meteen te kunnen helpen. Van 08.00 ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds kun je ons bellen.

Kawasaki's zijn gewilde motorfietsen

Kawasaki is op verschillende gebieden actief, maar echt grote successen heeft het vooral behaald in de WSBK. Het Japanse merk gaat ondertussen gewoon door met de productie van nieuwe bikes, want de particuliere markt ziet de motor wel als een succes. Kawasaki is een stoer merk en de tweewielers worden gebouwd met sterke motoren. Niet alleen bouwt Kawasaki motoren voor het asfalt, ook de off-road motoren zijn nog steeds een belangrijke toevoeging aan het assortiment.

Ondanks de weinige successen is Kawasaki toch een wereldwijd bekend merk en ook in Nederland gaat het goed met de Kawasaki verkopen. Dat merkt de Kawasaki dealer, want de verkoop is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Niet alleen de nieuwe motoren zitten qua verkoop in een stijgende lijn, ook de Kawasaki occasion verkopen doen het goed. Tweedehands modellen van Kawasaki zijn in trek en vinden snel een nieuwe eigenaar. Een motor krijgt niet alleen een tweede leven, ook de Kawasaki motor onderdelen verdienen vaak een volgende ronde.

Daarom worden voor de verkoop Kawasaki onderdelen ook veel aangeboden, als er van de motor zelf niet te veel meer kan worden gevraagd. In wat voor staat je Kawasaki ook is, verkopen doe je hem makkelijk via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Omdat er voor elke Kawasaki wel een aangesloten dealer is kun je al binnen 1 dag je motor verkopen.

Het werkt als volgt:

  • Stap 1. Meld je Kawasaki motoroccasion aan door je kentekennummer in te vullen. Je kunt ook handmatig het merk, model en de uitvoering selecteren.
  • Stap 2. Vul het formulier aan met details over je Kawasaki. Dat kan gaan over de uitrusting, maar ook over de staat van je motor. Hoe vollediger de informatie, hoe eerder inkopers gaan bieden.
  • Stap 3. Laat ons weten hoe we contact met je kunnen opnemen als er een bod is geplaatst of als we nog wat vragen hebben over je Kawasaki.

Nadat je de gegevens hebt ingevuld krijg je vanzelf het hoogste bod in je mailbox of we geven het telefonisch door. Een bod is geheel vrijblijvend, dus je bent niet verplicht een bod te accepteren. De dienst is bovendien helemaal gratis, dus je hoeft bij ons in geen enkel geval te betalen voor de verkoop van je Kawasaki. De enige keer dat je je portemonnee trekt is op het moment dat je je motor uitbetaald krijgt bij de overdracht.


Binnen 1 dag je Kawasaki verkopen!

Het doel van Kawasaki is motoren te bouwen die controleerbaar zijn en daardoor plezierig zijn om mee te rijden. De sportieve motorrijder valt hier voor en dit is dan ook de grootste groep kopers van het Japanse merk. De aankoop van een nieuwe Kawasaki is voor de meeste mensen goed te doen. Het kost, als je het vergelijkt met andere grote merken, relatief weinig geld om een nieuw exemplaar aan te schaffen.

Het verkopen van je occasion Kawasaki kan daarom interessant zijn, want zo kun je de leegte snel vullen met een nieuwe motor. Inruilen kan ook, maar dat is qua prijs lang niet zo interessant. Je hebt dan maar één moment waarop je het over de prijs hebt en in de meeste gevallen is dat alleen voor de dealer gunstig. Als je je oude Kawasaki eerst verkoopt kun je proberen een zo hoog mogelijke prijs te krijgen. Als je vervolgens een nieuwe bike gaat kopen ding je natuurlijk af. Dat werkt in nagenoeg alle gevallen. Je hebt dan twee momenten waarop je zo veel mogelijk uit de prijs wilt halen, natuurlijk in jouw voordeel. Bij het Kawasaki motor verkopen kunnen wij je helpen. Wij nemen de onderhandelingen voor onze rekening en uiteraard proberen wij daarmee het beste bod voor je te realiseren.

Wil je eerst weten wat de waarde van je Kawasaki is? Meld je Kawasaki motor online aan en ontvang binnen 1 dag de dagwaarde in je mailbox. Zo weet je welke prijs realistisch is om te vragen. Als die prijs je meteen al aanspreekt, dan kun je meteen overgaan tot de verkoop van je Kawasaki. Met één klik op de knop heb jij je motor verkocht.


Meer informatie over andere motor merken:

Honda / Suzuki / Yamaha / BMW / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands