zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Schademotoren worden vaak gerepareerd. Dat kan ook als de schade beperkt is. Maar wat nu als de schade te groot is? Repareren kan behoorlijk in de papieren lopen. Bepaalde onderdelen kosten de wereld niet, maar als een monteur er een paar uur mee bezig is wordt het al snel duurder. Schademotoren worden verkocht als het niet meer loont om ze te laten repareren, maar waar kun je jouw schademotor kwijt? Motoren met veel schade zijn voor de particuliere markt minder interessant. Of je moet geluk hebben en die ene sleutelaar bereiken die de onderdelen wel kan gebruiken.


Wil jij vooral snel en zonder gedoe je motor verkopen die schade heeft? Ikwilvanmijnmotoraf.nl kan je daarbij helpen. Aanmelden is eenvoudig, je hoeft er de deur niet voor uit. Schademotoren worden in alle gevallen opgehaald. Dankzij de RDW-erkenning zijn de aangesloten dealers bevoegd om op elke locatie een vrijwaring uit te draaien. Je krijgt bij de overdracht meteen het overeengekomen bedrag en het vrijwaringsbewijs. Zo ben je snel en zonder gedoe van je schademotor af.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Wat is je schademotor nog waard?

Als je motor schade heeft opgelopen is dit van invloed op de waarde. Het is best lastig om zelf in te schatten wat de waarde van je motor is. Het is in eerste instantie afhankelijk van de schade van je motor. Is het alleen blikschade of is er veel meer aan de hand? Daarnaast is de vraag naar schademotoren niet bij elk model even groot. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl weet je snel wat je voor je schademotor kunt krijgen. Omdat er een groot aantal dealers is aangesloten met verschillende wensen, bereik je snel en eenvoudig de juiste partij.

Het werkt als volgt. Voer het kenteken in of selecteer handmatig merk en model. Vervolgens kun je aangeven in wat voor staat je motor is. Je krijgt de ruimte om de schade concreet te omschrijven. Om de kans op het ontvangen van biedingen te vergroten is het raadzaam enkele recente en duidelijke foto's toe te voegen van je motor. Óók van de schade. Zo kunnen dealers gericht een passend bod doen. Binnen een paar dagen weet je wat je motor waard is. Vind je het een reële prijs? Dan kun je meteen voor dat bedrag je motor laten inkopen. Vervolgens zal jouw schademotor gewoon thuis opgehaald worden. Probeer het vandaag nog en ervaar hoe gemakkelijk het is om schademotoren te verkopen. Velen gingen je al voor en verkochten zo met succes hun schademotor.


Schademotoren worden gewoon opgehaald

Laat je jouw motor in de garage staan, omdat je niet weet hoe je je niet-rijdbare schademotor moet verkopen? Zonde, want hoe langer hij stilstaat, hoe meer mankementen er komen. Verkopen wordt hoe langer hoe lastiger. Wacht niet te lang en meld je motor aan op ikwilvanmijnmotoraf.nl. Je bereikt honderden RDW-erkende dealers, die zich hebben aangemeld om motoren te kunnen kopen. Wij controleren iedere aanvraag en geven alleen betrouwbare en professionele dealers toegang tot de afgeschermde veiling. Zo kunnen we garanderen dat je jouw schademotor 100% veilig verkoopt via ikwilvanmijnmotoraf.nl.

Veel dealers kopen meerdere motoren in zodat ze de rit kunnen combineren. Wanneer je via ikwilvanmijnmotoraf.nl akkoord gaat met een bod, haalt de koper de schademotor bij je op. Je ontvangt dan het verkoopbedrag in contanten en het vrijwaringsbewijs wordt ter plekke uitgedraaid en aan je overhandigd. Zo makkelijk zijn schademotoren niet ergens anders te verkopen. Meld je motor vandaag nog hier aan en je bent snel van je zorgen af.Meer informatie?

Ikwilvanmijnmotoraf.nl is dé plek waar je zonder gedoe je schademotor verkoopt. Meld je motor gratis en vrijblijvend aan

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands