zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Wil jij je motor verkopen en zoek je daarvoor een partij die jouw motor inkopen kan? Dan kun je zelf bij verschillende dealers langs gaan, maar dat kan veel tijd kosten. Helemaal als je niet meteen bij de juiste partij staat die interesse heeft in jouw motor. Wil je op een eenvoudige manier veel inkopers bereiken? Dan ben je hier op de goede plek. De meeste motordealers die er in Nederland zijn, zijn namelijk aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Al die dealers, dat zijn er ruim 800, bekijken regelmatig de aangeboden motoren via deze site. Dat betekent dus dat zij misschien wel op zoek zijn naar jouw motor.

Zoek je een veilige, eenvoudige én snelle manier om je motor te laten inkopen? Dan hoef je daarvoor de deur niet uit, maar kun je eenvoudig je motor online aanmelden. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar een motordealer die jouw motor wil inkopen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken inWie kopen jouw motor in?

Als je dan besluit je motor aan te bieden, dan vraag je je misschien af wie nu die dealers zijn die jouw motor kunnen inkopen? Er zijn veel verschillende soorten motordealers en ze hebben ieder hun eigen werkwijze. Zo zijn er dealers die vooral jong gebruikte motoren inkopen en in de showroom plaatsen om door te verkopen, maar er zijn ook dealers die juist op zoek zijn naar oude modellen of schademotoren voor de onderdelen.

Grofweg zijn dit de dealerschappen die we kennen:

-         Motordealers die op zoek zijn naar een mooie occasion voor in de showroom;

-         Motordealers die motoren exporteren naar andere landen;

-         Motorbedrijven (demontagebedrijven) die met name op zoek zijn naar onderdelen voor eigen gebruik of verkoop;

Deze dealerschappen zijn allemaal aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. De teller staat inmiddels op ruim 800 dealers, en dagelijks komen er nieuwe dealers bij. Alle dealers die zich hier aanmelden worden door ons gecontroleerd. We kijken ook naar de werkwijze en naar de verdere afhandeling. De aangeboden motoren worden aan deze handelaren gepresenteerd in een afgesloten veiling. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de verkoop 100% veilig is.Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende manieren van motor inkopen. Als je kiest voor ikwilvanmijnmotoraf.nl profiteer je meteen van een paar voordelen.

  • Groot bereik

Zoek jij een motor inkoper en wil je zoveel mogelijk inkopers bereiken? Via deze site bereik je meer dan 800 erkende inkooppartijen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je motor gratis en vrijblijvend aanmelden. Alle aangesloten motor dealers kunnen op een afgeschermde site het aanbod bekijken en mee gaan bieden. Ook benaderen we inkopers actief om verkopers zo snel mogelijk te kunnen helpen.

  • 100% veilig

Zelf op de particuliere markt je motor verkopen betekent eindeloze onderhandelingen, mensen die niet meer reageren en vreemden aan de deur die je misschien niet vertrouwt. Veel verkopers zitten daar helemaal niet op te wachten. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl zijn alleen RDW-erkende dealers aangesloten, zodat jij 100% veilig je motor kunt verkopen. Geen vreemden aan de deur, geen proefritjes en altijd een gegarandeerd bod (mits je motor voldoet aan je omschrijving uiteraard).

  • Gratis en vrijblijvend

Je maakt gratis gebruik van de dienstverlening van ikwilvanmijnmotoraf.nl. Ook wanneer je je motor via deze site verkoopt. Lukt het niet via deze site? Geen probleem, je zit namelijk nergens aan vast. Je weet dan in ieder geval al wel de dagwaarde van je motor.

  • Makkelijk

Je hoeft de deur helemaal niet uit. Vanaf de bank kun je eenvoudig je motor aanmelden op de website. Zorg wel voor recente foto’s, misschien wil je die nog even maken. Wij nemen de onderhandelingen met dealers voor onze rekening. Je hoort van ons, telefonisch of via de mail, wat het hoogste bod is op jouw motor. Je bepaalt vervolgens zelf of je akkoord gaat. Makkelijker kan niet.

  • Snel

Je motor aanmelden kan al binnen 10 minuutjes. Vervolgens hoor je binnen 4 dagen van ons wat de beste prijs is die geboden is in de afgesloten veiling. Van aanmelding tot aan overdracht kan al binnen twee weken zijn afgerond. Wil je je motor laten inkopen en mag het van jou wel snel afgehandeld zijn? Dan is ikwilvanmijnmotoraf.nl de ideale manier.

  • Motor altijd opgehaald

In nagenoeg alle gevallen wordt de motor opgehaald. Veel dealers combineren meerdere ritjes en komen zo altijd wel een keer bij je in de buurt. Ideaal, want je krijgt meteen het geld en de vrijwaring. Soms kiest een verkoper er voor om zelf de motor te brengen, bijvoorbeeld wanneer iemand meteen naar een andere motor wil kijken. In onderling overleg kan het allemaal. 

Kan ik ook een schademotor laten inkopen?

Heb jij een schademotor en vraag je je af hoe je die moet verkopen? Veel dealers en particulieren vinden een schademotor minder interessant om te kopen. Het is namelijk niet altijd duidelijk of de schade alleen oppervlakkig is of dat er meer aan de hand is. Veel particulieren en inkopers wagen zich er niet aan en bieden niet of juist heel laag. Als ze dan de motor kopen en er blijkt meer achter te zitten, dan kunnen ze de reparatiekosten nog enigszins opvangen. Heb jij een schademotor en wil je deze aan een professionele inkoper verkopen? Dankzij ons grote netwerk van erkende motor inkopen partijen is er altijd wel een inkoper geïnteresseerd in jouw schademotor. In de meeste gevallen worden schademotoren opgeknapt en weer doorverkocht. Andere motoren worden gedemonteerd en in onderdelen verkocht.Hoe bied ik mijn motor aan voor inkoop?

Heb je een gebruikte motorfiets die je wilt aanbieden voor inkoop? Verkoop uw motor zonder het huis uit te moeten via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Meldt daarvoor in een paar stappen je motor aan. Je begint met het invullen van het kenteken. Weet je dat niet? Dan kun je ook merk en model invullen. Vervolgens stellen we je een paar vragen over de staat en uitrusting van je motor. Met foto’s vergroot je de kans op het ontvangen van biedingen. Het is daarom zeker goed om een paar recente en duidelijke foto’s van je motor toe te voegen. Als je je aanmelding hebt afgerond gaan wij voor je aan de slag. We proberen een motor inkoper te zoeken die interesse heeft in jouw motor. Door dealers tegen elkaar te laten opbieden halen we voor jou het meeste uit de onderhandelingen. We koppelen het hoogste bod aan je terug en jij bepaalt dan of je akkoord gaat. Zeg je ja? Dan wordt de motor bij je opgehaald en meteen gevrijwaard.

Kortom: zoek je een veilige en snelle manier om je motor te verkopen? Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl helpen we gratis en vrijblijvend. Je hoeft alleen maar je motor aan te melden en je bereikt meteen honderden erkende motor inkopen bedrijven. Meld je motor vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak van onze dienstverlening. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands