De modellen van KTM

De motorfietsen van KTM zijn onderdeel van KTM Sportmotorcycle AG en komen uit Oostenrijk. KTM is in 1934 opgericht en twintig jaar later werden de eerste motorfietsen gebouwd. KTM heeft ook brom- en snorfietsen gebouwd, maar de productie van deze lijn is in 1988 gestopt. KTM ontwikkelt met name terreinmotoren, maar tegenwoordig worden ook wegmotoren gemaakt. Met succes, want de verkoop van KTM motoren zit de laatste jaren in de lift.

De twee segmenten waar de Oostenrijkse producent succesvol in is zijn het Terreinsegment en de wegmotoren. Deze twee segmenten kunnen we weer onderverdelen in kleine ‘subcategorieën. Voor de terreinmotoren zijn dit:

  • Crossmotoren
  • Adventure motoren
  • Enduro motoren

Het laatste model in het rijtje is ook geschikt gemaakt voor het asfalt. Vandaar dat KTM Enduro motoren te koop aanbiedt in de showroom. Sinds 1994 ontwikkelt KTM ook tweewielers speciaal voor de consument. Dit zijn de drie bekende KTM motoren modellen:

  • Superbike
  • Supermoto
  • Naked

KTM motoren worden tweedehands veel aangeboden. Dit kan op verschillende manieren. Ikwilvanmijnmotoraf.nl is een veilingsite waarbij je je tweedehands KTM motor gratis voor de verkoop kunt aanbieden. Je tweewieler komt in een besloten veiling die alleen toegankelijk is voor RDW erkende inkopers en dealers die ook nog door ons zijn goedgekeurd. Het maakt niet uit in welke staat je KTM occasion is. Inkopers zoeken niet alleen maar naar motoren in goede staat, ook schademotoren kunnen goed gebruikt worden en verkoop je dus ook makkelijk via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Onderdelen zijn ook kostbaar en als een motor niet meer rijdt, maar nog wel goede onderdelen heeft is er altijd een inkoper die gaat bieden. Niet alleen KTM verkopers, ook andere dealers die verschillende merken in hun showroom hebben staan kunnen op jouw tweewieler meebieden. Zo weet je altijd dat je met jouw tweedehands KTM motor het hele netwerk van meer dan 800 inkopers bereikt.

Het verkopen van je KTM

KTM heeft verschillende successen geboekt met de terreinmotoren. Zo is KTM zeer succesvol bij deelname aan de Dakar-rally. Zo staat KTM al vanaf 2000 op de eerste plek in de erelijst van de Dakar, die de laatste jaren in Argentinië wordt gereden. KTM bouwt met name crossmotoren en dat doen ze dus met succes. Ook nu worden nog steeds nieuwe modellen ontwikkeld en de techniek staat ook bij KTM niet stil. Het zijn soms maar kleine veranderingen, maar die kunnen al een groot verschil maken. Sinds een paar jaar zijn ze ook van de partij bij de MotoGP.

In heel Nederland heeft KTM veel verkooppunten. Zij regelen vanuit de vestiging niet alleen de verkoop van nieuwe motoren, ook regelen ze de KTM motor inkoop. Veel dealers handelen ook in occasions en ze weten precies naar welk model de vraag op dat moment hoog is. Zo kunnen ze heel gericht inkopen. Veel KTM inkopers zijn daarom aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Ze hebben een abonnement om in de veiling te kijken naar het actuele aanbod KTM motoren. Als er een mooi exemplaar tussen staat kopen ze die graag voor in de showroom. Omdat de medewerkers bij ikwilvanmijnmotoraf.nl een goed inzicht hebben in de interesse van de dealers nemen zij zelf ook wel contact op om een motor meteen voor te leggen. Op die manier kun je al binnen 1 dag je KTM verkopen. Onze makelaars werken er 7 dagen per week aan om je motor te koppelen aan de juiste inkoper. Veel inkopers zijn ook in het weekend geopend, dus snel schakelen is dan mogelijk. Voor de verkoop van KTM motorfietsen zijn eigenaren daarom bij ikwilvanmijnmotoraf.nl aan het juiste adres.


Makkelijk je KTM verkopen via onze website!

KTM staat bekend om het sportieve imago, de slogan luidt niet voor niks: ‘Ready to Race’. Het is misschien ook wel een beetje een brutaal merk. Je moet lef hebben wil je op een motor van KTM stappen. KTM heeft eind 2014 een elektrische scooter ontwikkeld, maar deze is uiteindelijk niet in productie gebracht. Het paste volgens de Oostenrijkse fabrikant toch niet bij het imago van KTM. Volgens vele aanhangers was dit een wijs besluit, want veel fans snapten deze zet sowieso al niet.

Het komt nogal nauwkeurig wat een merk in ontwikkeling brengt. Een imago is iets waar producenten niet zomaar van kunnen afwijken. Als je ergens voor staat, moet je dat laten zien. Dat heeft KTM op het laatste moment dus goed aangepakt.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl vindt dat een KTM verkopen niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom is in 2006 de formule opgezet om je tweewieler snel en online aan betrouwbare inkopers aan te bieden. Bovenal moest het gratis zijn. Inmiddels zijn er al veel succesverhalen van tevreden verkopers. Je zet je KTM met een paar eenvoudige stappen in de online veiling. Deze veiling is alleen zichtbaar voor de RDW erkende inkopers die bij ons zijn aangesloten. Dat betekent dat ze niet alleen door de RDW worden goedgekeurd, ook bij ikwilvanmijnmotoraf.nl komen ze door een strenge selectie. We willen immers alleen betrouwbare partijen toelaten. De door ons goedgekeurde inkopers kunnen het aanbod van KTM motoren in de veiling bekijken en besluiten of ze een bod willen plaatsen. Hoe meer informatie je geeft, des te beter de inkopers een inschatting kunnen maken van de waarde en eerder een bod plaatsen. Alleen de gegevens over je KTM motor occasion komen in de veiling. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat persoonlijke gegevens worden verspreid. Deze gegevens zijn enkel nodig zodat onze medewerkers je kunnen bereiken om zo goed mogelijk voor je te onderhandelen als dat nodig is.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Suzuki / Yamaha / Honda / BMWHarley-Davidson / Indian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands