Een veelzijdig model

Hyosung is in 1978 in Korea opgericht en ontwikkeld motorfietsen. In 1987 is Hyosung motors gestart met de massaproductie van een zelfstandig ontwikkeld model. Vanaf 1994 konden ook Europeanen een Hyosung aanschaffen, want in dat jaar begon de export naar Europa. Vanaf dat moment is de verkoop van motoren in een sneltreinvaart gegaan, want de Europeanen zijn absolute motorrijders. Inmiddels worden meer dan 2 miljoen motoren per jaar geproduceerd en dat aantal loopt nog steeds op.

Hyosung heeft verschillende modellen ontwikkeld. De drie meest bekende zijn deze:

  • Hyosung GV125P
  • Hyosung Comet 650
  • Hyosung Mirage 250

Wil jij je Hyosung verkopen? Meld hem dan vandaag nog aan op ikwilvanmijnmotoraf.nl. Je tweewieler komt dan in de veiling en is zichtbaar voor meer dan 800 RDW erkende inkopers. Zij kunnen bieden op je Hyosung motor en zo kun je al binnen 1 week je motor verkopen. De medewerkers van ikwilvanmijnmotoraf.nl fungeren als bemiddelaars. Wij proberen jouw motor aan de juiste inkoper te koppelen zodat je snel een bod ontvangt.

Onze ervaren medewerkers hebben een goed inzicht in de aangesloten inkopers en kunnen goed inschatten welke inkoper interesse heeft. Ook plaatsen inkopers regelmatig verzoekjes. Ze zoeken dan heel specifiek naar een bepaald merk en model voor een klant. Op die manier kunnen wij je helpen bij een vlotte verkoop van je Hyosung. Als je een bod niet goed genoeg vindt gaan wij voor je aan de slag om te proberen het bod omhoog te krijgen. Je bent niet verplicht om een bod te accepteren, dus je kunt vrijblijvend gebruik maken van onze dienst.

Erkende motordealers, ook voor Hyosung

De tweewielers staan bekend om de ingebouwde V-twin motoren. Hyosung neemt de concurrentie op tegen merken als Honda en Kawasaki. Hyosung is sinds de oprichting in 1978 de grootste motorproducent in Korea. Het wordt ook wel gezien als een van de grootste motormerken ter wereld. De Hyosung motoren reviews zijn over het algemeen heel positief, dus dat helpt merken wel bij de bekendheid en verkoop van de tweewielers. Hyosung motoren worden regelmatig verkocht via ikwilvanmijnmotoraf.nl.

Hyosung ontwikkelt niet alleen motoren, maar is ook succesvol met het bouwen van scooters. De Hyosung Rush is één van de successen op het gebied van scooters. In 2010 heeft Hyosung een eco-vriendelijke elektrische scooter ontwikkeld. De elektrische scooter wint aan populariteit, want de kosten liggen veel lager dan een scooter die op een fossiele brandstof rijdt. Hyosung is daarmee goed op de vraag ingegaan.

Er zijn meer dan 800 aangesloten inkopers die kunnen bieden op jouw Hyosung. Met dat uitgebreide netwerk van aangesloten inkopers is onze dienst de grootste van Nederland. Veel van de aangesloten inkopers kijken dagelijks naar het aanbod in de veiling. Het aanbod ziet er door de snelle doorloop ook elke dag anders uit en inkopers willen niets missen. Er is dus veel activiteit in de veiling. Wil je dat jouw Hyosung opvalt? Zorg er dan voor dat je de gegevens bij de aanmelding zo compleet mogelijk invult. Hoe meer informatie je geeft over je motor, hoe nauwkeuriger het beeld is dat inkopers krijgen van jouw voertuig. Dat is gunstig voor het bod, want ze weten precies wat ze krijgen. Foto’s zorgen ook absoluut voor een meerwaarde. Je kunt op die manier je Hyosung extra benadrukken en eventueel opvallende accessoires meer aandacht geven. 


Ook je Hyosung via ons verkopen?

In Nederland zijn verschillende Hyosung motor dealers. Er zijn motordealers, scooterdealers, en verschillende service-dealers. Die dealers zijn aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.nl om op een centrale plek hun assortiment aan te vullen met motoren en onderdelen. De volgende vier soorten inkopers zijn aangesloten op onze dienst:

Gespecialiseerde Hyosung dealers
Er zijn verspreid over Nederland een paar Hyosung dealers. Zij werken alleen met dat Koreaanse merk en kijken in de veiling dus alleen naar die motoren. Als jouw model in het plaatje past kun je je motor verkopen aan een specialist. Om de dealers een zo goed mogelijk beeld te geven is het wel belangrijk dat je zo volledig mogelijk bent bij het invullen van de gegevens over je Hyosung. Dan kunnen dealers een goed beeld krijgen en dat is gunstig voor het bod dat je krijgt.

Inkopers met meerdere merken in het assortiment
Er zijn ook inkopers die een breed assortiment hebben en dat graag zo willen houden. Zij kunnen dus gericht zoeken naar de modellen die bijna weg zijn of die op dat moment veel worden gevraagd. De Hyosung is in Europa niet het grootste merk, maar wordt toch met enige regelmaat verkocht. Als je je tweewieler aanmeldt kan een dealer die zijn assortiment wil aanvullen met een Hyosung snel een bod plaatsen.

Dealers met speciale verzoeken van klanten
Dit zijn de inkopers die een speciale vraag van klanten krijgen. Vaak kunnen ze met hun eigen assortiment niet aan die vraag voldoen, maar dankzij onze open communicatie kunnen ze snel verzoeken plaatsen. Als er iemand gericht op zoek is naar een bepaalde Hyosung, kan de dealer bij ikwilvanmijnmotoraf.nl dat verzoek plaatsen. Onze medewerkers kijken dan of jij toevallig het model verkoopt waar zij naar op zoek zijn. Dat is gunstig, want zo ben je er zeker van dat je een goed bod krijgt. De dealer wil immers graag zijn klant helpen.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Honda / Suzuki / Yamaha / BMW / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Aprilia / Piaggio / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands