Trike verkopen

Niet alleen je motor, maar ook je scooter, quad en trike verkoop je gemakkelijk en snel via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Het maakt niet uit wat het merk is of in welke staat hij is. Je bereikt een groot netwerk aan dealers, dus als je op een veilige en snelle manier van je trike af wilt kies je voor ikwilvanmijnmotoraf.nl. Met het kenteken worden een paar gegevens al automatisch ingevuld. Je hoeft alleen nog aan te geven in wat voor staat je trike is en je aanmelding compleet maken met een paar recente foto's. Vervolgens wordt je trike in een afgeschermde veiling geplaatst.

De aangesloten dealers, allemaal RDW-erkend, kunnen het aanbod bekijken en bieden op jouw trike. Binnen een week ontvang je een bod. Je bepaalt dan zelf of je akkoord gaat met het geboden bedrag. Akkoord? Dan heb je je trike verkocht en maak je met de kopende dealer een afspraak voor de overdracht. Je mag ons tijdens elke stap in de verkoop inschakelen voor hulp. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn we er van 09.00 tot 18.00 uur.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Gratis van je trike af

Je trike verkopen kan lastig zijn. Het werkt grotendeels hetzelfde als het verkopen van een motor, en kan vaak via dezelfde platforms. Maar het aantal trike-liefhebbers is niet heel groot en probeer die maar eens te bereiken. Op elke aanbodsite je trike te koop zetten wil je misschien niet. Het plaatsen van een goede advertentie kost vaak geld en je weet niet of je er wel de juiste mensen mee bereikt. Zelf langs dealers gaan is een tijdrovende klus en daar moet je maar zin in hebben.

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl helpen we je graag bij het vinden van de juiste partij voor je trike. Je maakt gratis en vrijblijvend gebruik van de dienstverlening. Er worden achteraf geen kosten in rekening gebracht, dus je verkoopt je trike gegarandeerd voor het geboden bedrag. Meld je trike vandaag aan en we helpen je graag!De beste service

Het feit dat je online je trike kunt verkopen betekent niet dat we je aan je lot overlaten. Na aanmelding van je voertuigen gaan wij voor je aan de slag om in ons netwerk een kopende partij te vinden, waarbij we altijd ons best doen het hoogste rendement te behalen. Mogelijk nemen we telefonisch contact met je op voor aanvullende informatie waarmee we concreet dealers voor je kunnen benaderen. De onderhandelingen met dealers hoef je zelf niet op je te nemen, dat doen wij voor je. Het kost je geen tijd en je hoort automatisch wat het resultaat is. Je hoeft alleen maar aan te geven of je akkoord gaat. 

Je kunt zeven dagen per week contact met ons opnemen voor al je vragen. Ook als je meer wilt weten over onze dienstverlening of tijdens de overdracht hulp nodig hebt kun je ons bellen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn we er van 09.00 tot 18.00 uur. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands