zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Een motor verkopen kan op veel manieren, en gaat tegenwoordig vaak online. Steeds vaker worden motoren via online motor verkoop sites verkocht. Je kunt je motor aanbieden aan particulieren, maar je weet dan niet met wie je te maken krijgt en of diegene wel serieus interesse heeft. Het komt helaas vaak voor dat verkopers die het via de particuliere markt proberen met oplichters te maken krijgen.

Via ikwilvanmijnmotoraf.nl bereik je uitsluitend RDW-erkende dealers die oprecht interesse hebben in je motor. Het is de snelste en meest makkelijke manier om je motor te verkopen. Meld je motor vandaag nog aan en ervaar het gemak van onze dienstverlening.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

De grootste motor verkoop site van Nederland

Wil jij je motor verkopen en heb je weinig tijd en zin om alles zelf te regelen? Meld je motor vrijblijvend aan op ikwilvanmijnmotoraf.nl. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen je graag bij de verkoop van je motor. Geen gezeur of ellenlange onderhandelingen, zoals bij motor inruil of andere motor verkoop sites. Met onze kennis van de markt en de vraag van de dealers weet je snel wat je voor je motor kunt krijgen. Ga je akkoord? Dan krijg je bij de overdracht het overeengekomen bedrag via de bank of in contanten, afhankelijk van wat je hebt afgesproken. Ook het vrijwaringsbewijs krijg je meteen mee, dus geen nasleep of gedoe achteraf. Wil je meer weten hoe wij te werk gaan, je leest het hier.

Binnen een week je motor verkopen

Één van de voordelen van onze dienstverlening is dat de aangesloten dealers een beperkte tijd krijgen om te bieden op je motor. Dankzij die methode kijken dealers regelmatig naar het aanbod en zo kun jij heel snel je motor laten inkopen. Omdat onze medewerkers goed op de hoogte zijn van de wensen vanuit de dealers kunnen ze mogelijk geïnteresseerde partijen ook direct benaderen. Je motor heeft meteen een groot bereik en je hoeft dan ook niet lang te wachten op een bod. In de meeste gevallen kunnen we al binnen een week het hoogste bod aan je terugkoppelen. We doen dat telefonisch of via de mail. Het bod is gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. We zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en we helpen je graag bij de verkoop van je motor.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands