zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Motor inruilen? Check hier de inruilwaarde

Je motor inruilen is de makkelijkste manier als je een andere motor wilt kopen en jouw gebruikte model kwijt wilt. Je kunt dan naar je eigen motordealer gaan of de dichtstbijzijnde bezoeken. Als je naar een dealer gaat krijg je vaak maar één prijs. Dat is de verkoopprijs van de nieuwe motor min de inruilprijs van jouw tweedehands in te ruilen motor. Normaalgesproken kun je korting bedingen bij de aanschaf van een nieuwe motor, maar ga jij je motor inruilen, dan vervalt die korting.

Wat de inruilwaarde is van jouw motor is afhankelijk van de vraag van de dealer. Heeft jouw dealer meteen een klant voor jouw motor of heb je een gangbaar model? Dan kan de prijs meevallen. Heb je een minder gangbaar model of heeft jouw dealer eigenlijk geen plek voor jouw motor? Dan kan het anders uitpakken dan je had verwacht. Je moet daar geluk mee hebben. Wil je het liefst zoveel mogelijk dealers benaderen voor het bepalen van jouw vraagprijs? Dan kan het een tijdrovende klus worden om alle dealers langs te gaan. Wil je ze in één keer allemaal bereiken? Meld dan je motor aan op ikwilvanmijnmotoraf.nl en wij bieden jouw motor aan bij alle aangesloten motordealers. Dat zijn er inmiddels 800.


Inruilwaarde online bepalen

Als je zelf wilt kijken wat de inruilwaarde is van jouw motor kun je dat heel eenvoudig zelf doen. Je hoeft zelf niet bij alle dealers langs te gaan om te informeren naar de prijs die zij voor jouw motor over hebben. Dit kun je allemaal eenvoudig vanuit huis regelen. Meld je motor vrijblijvend aan op ikwilvanmijnmotoraf.nl en je bereikt meteen honderden erkende motorbedrijven. Via deze site ontvang je biedingen van dealers die interesse hebben om jouw motor in te kopen. Dat zijn dealers die verspreid zitten door heel het land. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je vervolgens zelf nog een eind moet rijden om jouw motor weg te brengen. Verkoop je via deze site je motor? Dan wordt hij in alle gevallen opgehaald. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je hebt dan je handen volledig vrij bij het kopen van een andere motorfiets. Je motor inruilen kan dus heel gemakkelijk zijn.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken inGeeft jouw motordealer een marktconforme inruilprijs?

Ben je zelf al bij jouw motordealer geweest en heb je een inruilvoorstel gehad? Dan kun je hier eenvoudig een second opinion aanvragen. Je bent natuurlijk benieuwd of de prijs die je hebt gekregen reëel is. Wij kunnen je daarbij helpen. Meld je motor hier gratis en vrijblijvend aan en laat je adviseren door onze motorspecialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het adviseren van motorrijders bij de verkoop van hun motor kunnen we jou ook snel helpen. We vergelijken prijzen en benaderen actief motordealers om jou te helpen bij het bepalen van de inruilprijs van jouw motor. Wil je vervolgens je motor snel verkopen? Dan kan dat via onze site. De voordelen daarvan zijn dat je motor netjes thuis wordt opgehaald, hij wordt meteen bij je thuis gevrijwaard en de prijs is gegarandeerd conform de omschrijving in de overeenkomst.


Motor inruilen tegen auto

Wil jij jouw motor inruilen tegen een auto? Dan kan best lastig zijn. Bij een dealer is de kans van slagen erg klein. Er zijn niet veel autodealers die de technische kennis van motoren hebben of weten wat de marktprijzen zijn. Laat de inruilwaarde in dat geval bepalen door een erkend motorbedrijf. Onze aangesloten motordealers hebben allemaal een RDW-erkenning en zijn allemaal persoonlijk door ons gecontroleerd. Op die manier weet je altijd zeker dat je zaken doet met een vertrouwd bedrijf. Wil jij jouw motor inruilen tegen scooter? Dan geldt nagenoeg hetzelfde verhaal. Zoek je een veilige manier om jouw motor in te ruilen? Oriënteer je dan goed en vergelijk verschillende prijzen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en helpen je wanneer dat voor jou het beste uitkomt. Op deze pagina kun je nog eens rustig nalezen hoe alles werkt.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands