zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Nederland kent veel motor dealers. Veel dealers hebben meerdere merken in hun dealerschap, maar er zijn ook dealers die zich in één merk specialiseren. Zoek jij een motor dealer, bijvoorbeeld voor de verkoop van jouw motor? Hier vind je meer informatie over motor dealers.


Motor dealer diensten

Veel dealers bieden meerdere diensten aan. Zo kun je bij een motordealer een nieuwe motor kopen of een tweedehands motor aanschaffen. Veel dealers bieden een compleet assortiment motoren zodat ze zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Kleding kun je ook bijna bij elke dealer wel vinden. Daarnaast bieden veel dealers ook reparatie en onderhoud aan.

Vaak hebben motoreigenaren een vaste dealer bij wie ze de motor laten nakijken. Bij sommigen is ook winterstalling mogelijk. Motorrijders die zelf geen plek hebben kunnen hun motor in de winter voor een paar maanden bij de dealer in de stalling zetten. Je motor komt dan op een droge, verwarmde plek te staan waar je motor op bokken komt en aan een druppellader kan worden gezet.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Motor verkopen aan dealer

Je kan je motor verkopen via marktplaats. Maar je kan ook voor de veilige weg kiezen, je motor verkopen aan een dealer. Maar hoe vind je de geschikte dealer voor jouw motor? Honda eigenaren willen waarschijnlijk een Honda motor dealer vinden, eigenaren van een BMW verkopen die misschien het liefst aan een BMW motor dealer enzovoorts. Maar moet je dan iedere dealer opbellen of langs elke dealer rijden om te horen of er interesse is in jouw motor? Dat is een tijdrovende klus en in de meeste gevallen moet je voor het plaatsen van een advertentie betalen. Je weet nooit hoe lang het duurt en wie erop afkomt. Heb je daar geen zin in en wil je geen zorgen en meer zekerheid? Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl kun je vrijblijvend je motor plaatsen. Je bereikt meer dan 800 RDW-erkende motordealers aan wie je gratis je motor kunt verkopen.

Of je nu een motordealer in Amsterdam, een motordealer in Overijssel of een motordealer in Brabant zoekt, via ikwilvanmijnmotoraf.nl bereik je ze allemaal.Betrouwbare motor dealer

Hoe weet je eigenlijk welke motor dealer betrouwbaar is en een reële prijs geeft voor je motor? Ieder dealer zal jouw motor anders op waarde schatten. Zelf je motor verkopen door meerdere motordealers langs gaan is een mogelijkheid, maar dat is wel een tijdrovende klus. Want hoe weet je van tevoren welke dealer jouw motor wil kopen? Je kan je motor ook in consignatie verkopen via een dealer. Maar dan weet je ook niet of er wel snel interesse zal zijn in jouw motor.

Via ikwilvanmijnmotoraf.nl bereik je in één keer veel motordealers. Je bespaart veel tijd en je hoeft niet te onderhandelen. Dat doen wij namelijk voor je, wel in overleg met jou natuurlijk.


Gecontroleerde motordealers = 100% veilig verkopen

De motordealers die zich willen aanmelden hebben een RDW-erkenning nodig. Dat is een minimale vereiste. Daarnaast controleren we iedere dealer die zich aanmeldt. We kijken daarbij naar de werkwijze en de ervaringen van andere motor verkopers. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl werken we alleen met betrouwbare partijen zodat het voor jou 100% veilig is om je motor via deze website door deze dealers te laten inkopen.

Dankzij het uitgebreide netwerk kunnen we voor nagenoeg iedere motor een motor dealer vinden. Inmiddels zijn meer dan 800 motordealers aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Die dealers kunnen elke aanmelding in een afgeschermde veiling zien en een bod plaatsen. Het hoogste bod koppelen we aan je terug, en jij bepaalt vervolgens of je akkoord gaat. Zo ben je verzekerd dat het bod een goede en eerlijke prijs is voor jouw motor.

Motor dealers bieden op je motor

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl helpen we je van aanmelding tot en met de overdracht. Al in drie stappen heb jij je motor aangemeld. Begin met het kenteken of voer handmatig je merk en model in. Vervolgens stellen we je een paar vragen over de staat en uitrusting van je motor. Om op te vallen in het aanbod is het handig enkele recente en duidelijke foto’s toe te voegen van je motor. Op basis van jouw ingevulde gegevens plaatsen de motor dealers hun bod. Of je motor nu een paar weken of al jaren oud is, onze medewerkers weten wie ze moeten benaderen om jouw motor onder de aandacht te brengen. Dat zorgt er voor dat je nóg sneller de juiste partij bereikt. We koppelen na uiterlijk een week het hoogste bod aan je terug. Jij beslist of je akkoord gaat. Ga je akkoord? Dan krijg je bij de overdracht het overeengekomen bedrag én de vrijwaring mee. Je kan zelfs je motor aanmelden voor slechts een bepaling van de dagwaarde. Wil je nog eens rustig lezen hoe alles werkt? We leggen hier alles stap voor stap uit. Heb je vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands