De motorfietsen van BMW

BMW Motorrad ontwikkelt al sinds 1923 motorfietsen. BMW Motorrad is onderdeel van het Duitse merk BMW. De Duitse fabrikant is jaarlijks goed voor een productie van 100.000 motorfietsen. De BMW Adventure modellen zoals de S1000XR en de GS-lijn kent een enorme achterban

In 1991 werd de 1.000.000e BMW geproduceerd. Daarna kwamen er veel nieuwe modellen op de markt waar nu nog steeds veel mee wordt gereden. Op de tweedehands markt doen de BMW motor occasions het ook goed en de R 1200 RS en de F 650 RR zijn voorbeelden van modellen die veel worden verhandeld. Mensen willen deze modellen niet alleen verkopen, ook zijn er veel liefhebbers die BMW motor occasions nog wel een tweede kans willen geven.

Wil jij je BMW verkopen? Dat kan heel eenvoudig via ikwilvanmijnmotoraf.nl. In drie eenvoudige stappen heb je je tweewieler aangemeld. Als eerste kun je je kentekennummer invullen. Aan de hand daarvan worden veel gegevens al automatisch ingevuld. Je kunt vervolgens nog aanvullende gegevens vermelden. Tot slot hebben we wat gegevens nodig zodat we je snel kunnen bereiken. Wij bieden na controle van alle gegevens je motor BMW te koop aan in de online veiling die alleen toegankelijk is voor erkende en goedgekeurde inkopers. Al binnen 24 uur krijg je het hoogste bod van de inkopers doorgestuurd. Als je dit accepteert heb je je motor zo verkocht!

Snel je motor verkopen!

BMW doet het goed op de markt voor motoren. BMW heeft in de loop van de tijd al vele records verbroken en is onder andere in de Dakar-rally al twee keer succesvol geweest met de F 650 RR. Niet alleen met races is BMW de nummer één, ook als de Duitse producent wordt vergeleken met andere merken steken ze regelmatig met kop en schouders boven de rest uit. Omdat BMW goed is in het bouwen van degelijke machines staan ze niet voor niks in de top-10 beste motoren. Er mag wel voorzichtig gezegd worden dat BMW de nummer één allertijden is.

BMW heeft verschillende typen motoren en ontwikkelt voor verschillende segmenten unieke tweewielers met passende eigenschappen. Adventure, Tour, Roadster en Sport zijn de segmenten waar BMW met name actief mee is. BMW is letterlijk van alle markten thuis. Ook de motor BMW oldtimer is een geliefd klassiek model. Voor een oldtimer is de BMW een zeer betrouwbare motor die zijn waarde niet snel verliest. BMW is een merk dat nog steeds actief is op de markt en ook regelmatig worden verkooprecords verbroken. Zowel nieuw als tweedehands doet BMW goede zaken. Het verkopen via officiële inkopers is altijd veiliger, en die hebben ook verstand van de gang van zaken. Een risico wil je met het verkopen van je BMW motor niet lopen en bij verkoop via ikwilvanmijnmotoraf.nl weet je zeker dat alles tot aan de papieren voor je wordt geregeld.

Je BMW motor verkopen is via ikwilvanmijnmotoraf.nl heel snel geregeld. Binnen 1 dag kun je al je occasion verkopen. Je tweewieler kan om verschillende redenen gekocht worden. Misschien koopt een bedrijf je occasion wel voor de BMW onderdelen. Het kan ook zijn dat een BMW motor dealer je motor in de showroom zet en zo probeert door te verkopen.


Snel en veilig je BMW motorfiets verkopen

BMW heeft een sportief imago en voor veel mensen is het een waar genot om op een motor van BMW te mogen rijden. De wegligging en de kwaliteit zijn grote pluspunten waar BMW makkelijk mee scoort. De meeste eigenaren van een BMW zijn daarom ook merkentrouw en kopen vaak een nieuwe tweewieler van hetzelfde merk. Waarom zouden ze ook iets veranderen wat goed bevalt. BMW blijft nog steeds sterk in de ontwikkeling van nieuwe tweewielers en op het gebied van nieuwe technieken doet BMW ook goed mee. Veiligheid is voor BMW ook belangrijk en daarom was dit ook het eerste motormerk dat een Anti Blokkeer Systeem (ABS) op de motor bouwde. Vele merken volgden dit initiatief en vanaf 2016 moeten alle nieuwe motoren verplicht worden voorzien van een veilig ABS-systeem.

Soms willen eigenaren een motor uit een ander segment, omdat ze er andere ritten mee gaan maken. Dan moeten de eigenaren eerst hun tweedehands BMW motor verkopen voordat ze een nieuwe gaan uitzoeken. Ook veel niet-BMW rijders vinden het een fascinerend merk, maar voor velen ligt de prijsklasse te hoog. Door de stijgende occasion verkopen wordt het voor veel liefhebbers mogelijk om ook een BMW aan te schaffen.

Het verkopen van je BMW is via ikwilvanmijnmotoraf.nl helemaal gratis. Ook als je je occasion verkoopt blijft onze dienst gratis. De inkopers zijn zo geïnteresseerd in motoren van het Duitse merk dat ze bereid zijn om te betalen om in de veiling naar BMW motoren te kunnen zoeken. Aan wie je je BMW motorfiets tweedehands ook verkoopt, de inkoper neemt graag de kosten op zijn rekening. Zo kun je gratis je motorfiets aanmelden, gratis biedingen ontvangen én gratis je tweewieler verkopen. Al binnen 1 dag kun je je BMW verkopen aan RDW gecertificeerde inkopers.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Suzuki / Yamaha / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands