Snel een bod op je motor

Piaggio is een Italiaanse fabrikant en ontwikkelt onder andere bromfietsen, scooters en motorfietsen. In 1884 begon de fabrikant met de ontwikkeling van inrichting van luxe zeeschepen en al snel volgden vliegtuigen, spoorrijtuigen en motorboten. Pas in 1946 werd de eerste scooter gebouwd. De Piaggio scooters zijn nog even onderdeel geweest van de Fiat-groep, maar sinds de jaren ’90 is het Italiaanse merk weer zelfstandig gaan opereren.

Heb je een Piaggio en wil je deze verkopen? Kies dan voor ikwilvanmijnmotoraf.nl. We zetten alle voordelen van ikwilvanmijnmotoraf.nl voor je op een rij:

Gratis
Onze dienst is helemaal gratis. Dat betekent dat je niets hoeft te betalen voor de aanmelding, je hoeft niet te betalen om biedingen te zien én je hoeft niet te betalen op het moment dat je motor is verkocht.

Makkelijk en snel
Je hoeft maar een paar velden in te vullen en je Piaggio motorscooter staat in de veiling. Omdat we een groot netwerk hebben aan inkopers zitten er ook gegarandeerd Piaggio inkoop specialisten bij. Deze inkopers kunnen we snel bereiken en zo je motor of scooter extra onder de aandacht te brengen bij de specialisten. De kans is daarom veel groter dat je een goed bod krijgt en zo nel je motor kunt verkopen.

Grootste netwerk
We hebben in Nederland de meeste aangesloten inkopers in de veiling. Vanaf 2006 is ikwilvanmijnmotoraf.nl met een netwerk van inmiddels meer dan 8.000 inkopers uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Op die manier bereik je met je Piaggio occasion het grootste netwerk in de kortste tijd.

Waarde van je Piaggio weten?

De naam Piaggio is zelf niet heel bekend, maar als we het hebben over Aprilla, Puch en Vespa gaat er bij de meeste mensen wel een belletje rinkelen. De Vespa was de eerste scooter die Piaggio bouwde. Vespa betekent wesp en dat is precies waar de scooter qua slanke vorm en zachte gezoem op lijkt. Inmiddels rijden er wereldwijd meer dan 15 miljoen Vespa’s rond. Ook in Nederland is de Vespa een populair merk.

Wil je de waarde Piaggio van dit moment weten? Meld je tweewieler dan vandaag nog aan en je weet binnen een week wat de waarde van je occasion is. Je weet dan voor welk bedrag je je Piaggio kunt aanbieden. Ben je tevreden met de prijs en wil je meteen wel verkopen? Dat kan! Met één klik met je muis heb je een deal. Zo makkelijk was het Piaggio verkopen nog nooit. Ben je het niet eens met een bod? Onze medewerkers doen er alles aan om je te helpen een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Zeven dagen per week, van 8.00 tot 22.00 uur zijn onze medewerkers actief met het binnenhalen van de beste biedingen op je tweedehands Piaggio. Ze bellen inkopers op en bieden op die manier je tweewieler aan. Ook wordt de inkoper met het voor jou te lage bod gebeld om hem zover te krijgen om het bod te verhogen.


Je tweedehands Piaggio verkopen

Je Piaggio motor tweedehands verkopen was nog nooit zo makkelijk, want vanuit huis kun je alles regelen. Na aanmelding gaan wij voor je aan de slag, dus je krijgt vanzelf bericht wanneer er een bod is uitgebracht. Wil je je Piaggio voor dat bedrag verkopen? Dan is de deal meteen rond! Je hoeft alleen nog een afspraak met de Piaggio dealer te maken voor de verdere afhandeling en je bent snel van je Piaggio af. Je kunt zelfs je Ape Piaggio verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl.

De meeste websites laten een foto van een blinkende stoere motor zien. Piaggio doet dit niet. Zij richten zich op het milieu en de techniek en dat zie je terug op de site. Ze bieden hybride scooters aan en willen daarmee een voorbeeld zijn voor het milieu. Dat onderscheidt ze van de andere motorfabrikanten. Piaggio is vooral onder de bromfiets- en scooterrijders een geliefd merk en in Italië, het walhalla van de scooters, rijdt dit merk dan ook veel rond. Enkele bekende Italiaanse modellen zijn de Piaggio zip, de Piaggio MP3 en de Piaggio zip snor.

Piaggio is een bescheiden merk en moet het vooral hebben vanwege de acties die ze bedenken. Zo hebben ze een keer de prijzen van motoren verlaagd. Daarnaast is het servicepakket uitgebreid naar vier jaar garantie op de verschillende merken die ze verkopen. Op die manier komen ze in het nieuws en dat is weer gunstig voor de verkoop.

Piaggio heeft net als de overname van Derbi begin deze eeuw ook het motormerk Aprilla overgenomen. Piaggio hoort ondanks het relatief kleine marktaandeel in Nederland toch in de top-10 van meest verkochte merken occasions via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Aprilla komt in die lijst ook voor en als je de beide namen samenvoegt behalen ze toch een hoge positie.

Je Piaggio verkopen via deze site kan dus heel goed uitpakken. Al na het invullen van een paar gegevens over de motor of scooter en enkele persoonlijke gegevens staat je Piaggio motor al in de veiling. De persoonlijke gegevens gebruiken we om je te kunnen bereiken als we een goed bod voor je hebben. Je gegevens worden niet doorgestuurd of bekend gemaakt in de veiling. Alleen je motorgegevens zijn zichtbaar, dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat je zomaar door anderen gebeld wordt. Dat is een garantie die we je kunnen geven.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Suzuki / Yamaha / Honda / BMW / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands