Motor verkopen particulier

Je kunt veel zorgen krijgen als jij je motor wilt verkopen als particulier. Je motor verkopen kan op verschillende manieren, maar wat past het beste bij jou? Je kunt je motor verkopen aan particulieren, je moet daarvoor wel geduldig zijn en het niet erg vinden vreemden aan de deur te krijgen die een proefritje willen maken. De garantie dat het veilig is heb je niet.

Verkopen aan of via een dealer is een logische keuze als je je motor veilig wilt verkopen. Via een dealer je motor verkopen kan handig zijn, maar je moet geduldig zijn. Het kan lang duren voordat er een koper is gevonden en je moet altijd een bepaald percentage afdragen aan de dealer. Je kunt als particulier snel en zonder gedoe je motor verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Je bereikt dan heel snel honderden RDW-erkende dealers. Hoe werkt dat? Meld je motor online aan, ontvang een bod en je kunt snel en veilig je motor verkopen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Zonder gedoe je motor verkopen als particulier

Als je als particulier je motor kwijt wilt, kun je gaan voor de hoofdprijs. De meeste particulieren die daarvoor gaan melden hun motor aan op verkoopsites voor particulieren. Je moet dan voor een advertentie betalen, maar je hebt geen garantie op succes. In de meeste gevallen duurt het lang voordat er serieuze biedingen worden geplaatst en je weet daarbij nooit met wie je te maken hebt.

Verkopen aan een dealer is verstandig als je veilig en zonder gedoe je motor wilt verkopen. Je moet daarvoor wel onderhandelingsskills hebben, want je moet soms ver gaan om een dealer te overtuigen. Durf jij weg te lopen als een dealer niet met je meegaat? Zie je het zitten om meerdere keren het spelletje te spelen als je er steeds niet uitkomt? Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl werken ervaren professionals die de onderhandelingen met dealers voor je verzorgen. Onze medewerkers weten precies hoe dealers benaderd moeten worden om tot een deal te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Komen we er niet uit met een dealer? Dan benaderen we een ander bedrijf dat oog heeft om jouw motor in te kopen. Wij vinden op die manier snel een koper voor je motor. Het enige wat je hoeft te doen is je motor aanmelden en je ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.Persoonlijke service bij ikwilvanmijnmotoraf.nl

Je wilt natuurlijk goed geholpen worden als jij je motor via een online site gaat verkopen. Je kunt 24 uur per dag je motor aanmelden op ikwilvanmijnmotoraf.nl. Dat is niet moeilijk. Voer je kenteken in of kies handmatig je merk en model, vul je gegevens aan met specifieke informatie over je motor en je tweewieler wordt via een afgeschermde website onder de aandacht gebracht bij de aangesloten RDW-erkende motordealers. Zij kunnen vervolgens biedingen uitbrengen. Doorgaans ontvang je binnen een week het hoogste bod via de mail of we geven het telefonisch aan je door. Ga je akkoord met het hoogste bod uit de veiling? Dan heb je je motor verkocht. Bij de overdracht krijg je het overeengekomen bedrag uitbetaald en de dealer draait meteen het vrijwaringsbewijs voor je uit. Zonder gedoe verkocht.

We staan 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen. Of je nu meer informatie wilt over onze dienstverlening of hulp nodig hebt bij de verkoop. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar. Waar wacht je nog op? Meld je motor aan en ervaar hoe makkelijk het is wanneer er altijd iemand voor je klaarstaat.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands