zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Een motor veiling is een handige manier als je zonder gedoe je motor wilt verkopen. Je hoeft er zelf namelijk niks voor te doen. Een andere, onafhankelijk partij, verkoopt namens jou je motor. Externen kunnen gaan bieden en diegene met het hoogste bod kan je motor kopen. Geen gedoe met bezichtigingen, proefritjes, of vragen die je moet beantwoorden. Wil jij jouw motor in een veiling zetten, maar wel zelf de controle houden?

Ikwilvanmijnmotoraf.nl biedt jou die mogelijkheid. Het enige dat je hoeft te doen is je motor aanmelden. Wij doen de rest. We plaatsen je motor in onze afgeschermde motor veiling. Alleen RDW-erkende motordealers die toegang van ons krijgen kunnen het aanbod bekijken. Zij plaatsen de biedingen en wij koppelen vervolgens het hoogste bod aan jou terug. Jij bepaalt of je akkoord gaat. Je zit bij ons nergens aan vast en verkopen is niet verplicht. Ga je akkoord? Dan pas kan de motor ook echt worden ingekocht. En vervolgens wordt de motor bij je opgehaald, betaald en gevrijwaard. Dat noemen wij: zonder gedoe. verkocht. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Ook voor het kopen van een motor

Wil je via een veiling motoren bekijken en misschien wel een kopen? Dan zijn er verschillende websites waar je terecht kunt. Troostwijk is een bekende veilingsite en ook op de site van BVA Auctions worden er regelmatig motoren geveild. Het voordeel is dat je soms voor een klein prijsje een leuke motor kunt kopen. Let wel even op de kleine letters, vaak moet je een bepaald percentage afdragen en prijzen zijn vaak exclusief btw. Toch is het heel interessant, want er worden vaak nette motoren aangeboden, die bijvoorbeeld door een faillissement worden geveild. Op deze sites als particulier je motor verkopen kan niet, want je kunt je enkel als bedrijf aanmelden. Zoek je een motor veiling site waar jij je motor kunt verkopen? Dan ben je bij ikwilvanmijnmotoraf.nl op de juiste site. Wij helpen je graag bij het veilen van jouw motor, maar in tegenstelling tot de eerder genoemde sites ben je hier niet verplicht om je motor te verkopen! Lees op onze site precies hoe het werkt en probeer het gratis en vrijblijvend.

Veiling motoren: onze service

Wie zijn motor op ikwilvanmijnmotoraf.nl aanmeldt, kiest voor een veilige, snelle en gemakkelijke manier van verkopen. Na je aanmelding bieden wij je motor aan in ons netwerk van RDW-erkende motordealers. Zij hebben toegang tot onze afgeschermde motor veiling site. Mogelijk nemen we nog contact met je op voor aanvullende informatie. Hoe completer het beeld, des te groter de kans op het ontvangen van biedingen. Daarom vragen we ook altijd of je een paar recente en duidelijke foto’s wilt toevoegen. De aangesloten dealers kunnen vervolgens gaan bieden op jouw motor. Wij verzamelen alles voor je en nemen contact met je op wanneer we een passend bod hebben. Verkoop je via onze motor veiling je motor? Dan wordt je motor bij je opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je hoeft zelf niet op pad om je motor ergens te brengen. Dat is het gemak van onze dienstverlening.

We informeren je over alle stappen die genomen worden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je zelf tussendoor vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands