Over ons

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl maken we het voor verkopers zo gemakkelijk mogelijk om een motor te verkopen. We helpen particulieren bij de verkoop van hun gebruikte motor. Gemak en veiligheid staan bij ons voorop. Vraag en aanbod komen samen, waarbij we alle partijen de best mogelijke service geven. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl adviseren, ondersteunen en bemiddelen we bij de verkoop van een motor. 

De oprichting van ikwilvanmijnmotoraf.nl 

Kerim Gilbers is al van kinds af aan gefascineerd door motoren. Zijn passie ontstond op zijn twaalfde, toen hij in een motorblad een foto van een Cagiva Mito zag. Die heeft hij uitgeknipt en jarenlang in zijn portemonnee bij zich gedragen. Toen hij oud genoeg was kocht Kerim een Suzuki TSX. Daarna volgden de motoren vanzelf en ja, inmiddels hoort ook een Cagiva Mito tot de collectie.


Kerim merkte dat het best lastig was om zelf een motor te verkopen. Een advertentie opstellen en onderhandelen ziet niet iedereen zitten. Veel mensen kijken al op tegen het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Je weet nooit met welke bedoelingen iemand komt en of diegene daadwerkelijk langskomt. Met die gedachte heeft Kerim in 2013 ikwilvanmijnmotoraf.nl opgericht. We bieden particulieren aan de ene kant en dealers aan de andere kant hulp bij de verkoop en inkoop. Steeds meer mensen vinden de weg naar de website, waar je gratis en zonder verplichtingen je motor kunt verkopen.


Ikwilvanmijnmotoraf.nl maakt deel uit van Motordealerdirect, de overkoepelende organisatie waar je onder andere ook je trike, scooter, quad en brommer kunt verkopen. Vanwege het succes van de formule hebben we de dienstverlening van ikwilvanmijnmotoraf.nl ook naar België en Duitsland uitgebreid.

Ons team

Het team van ikwilvanmijnmotoraf.nl bestaat uit gepassioneerde medewerkers. We zijn allemaal ergens een keer aangestoken met het ‘motorvirus’. We streven altijd naar de maximale klantbeleving. We weten namelijk hoe lastig het kan zijn om zelf een motor te verkopen. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.


Bereikbaarheid
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Telefoonnummer
053 - 76 000 30

E-mail
klantenservice@ikwilvanmijnmotoraf.nl

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands