zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Je herkent het misschien wel. Je wilt je motor verkopen, maar je hebt eigenlijk geen zin in vreemden aan de deur. Zelf adverteren kan lang duren en je wilt natuurlijk ieder bericht en elke vraag beantwoorden, ook al hou je er rekening mee dat je van de helft misschien niks meer hoort. Je kunt heel eenvoudig een motor opkoper benaderen voor de verkoop van jouw motor.

Dit regel je al in een paar eenvoudige stappen via ikwilvanmijnmotoraf.nl. De eerste stap is het aanmelden van je motor. Van begin tot einde neemt de aanmelding zo'n 10 minuten tijd in beslag. Vul je kenteken in, voeg een omschrijving en enkele duidelijke foto’s toe. Dit is de belangrijkste informatie. Hoewel het toevoegen van foto’s niet verplicht is, is het zeker aan te raden. Zodra de aanmelding bij ons binnen is, kunnen de aangesloten motor opkopers je motor bekijken en direct starten met bieden.

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Groot netwerk van motor opkopers

Als je via ikwilvanmijnmotoraf.nl je motor aanmeldt, bereik je het grootste netwerk opkopers motoren. Motor opkopers zijn er in veel soorten. Zo heb je opkopers die gericht zoeken naar schademotoren, maar er zijn ook opkopers die met name bieden op jonge modellen.

Inmiddels bestaat ons netwerk uit meer dan 800 opkopers, die geïnteresseerd zijn in alle soorten motoren. Zo weet je dat je met weinig moeite een grote kans hebt op succes. Alle aangesloten opkopers worden door ons gecontroleerd en worden ook regelmatig beoordeeld door andere verkopers. Alleen opkopers die zich aan de afspraken houden en de afhandeling netjes verzorgen, mogen het aanbod bekijken en meebieden. Zo kunnen we garanderen dat je via ikwilvanmijnmotoraf.nl 100% veilig en vertrouwd je motor verkoopt

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Ik krijg een bod, ga akkoord, en dan?

Stel: je hebt je motor aangemeld op ikwilvanmijnmotoraf.nl, hebt een bod ontvangen dat naar wens is en je bent akkoord gegaan. Wij zorgen op dat moment voor de uitwisseling van de contactgegevens van jou en de dealer die jouw motor heeft ingekocht waarmee je een akkoord hebt. Je kunt dan de opkoper bellen om een afspraak voor de overdracht te maken. We vragen de opkoper om binnen twee weken de motor bij je op te halen. In een uitzonderlijk geval (als een opkoper bijvoorbeeld erg druk is of het net in een vakantie valt) kan dat iets later worden. Dat wordt altijd in overleg met jou gedaan.

In nagenoeg alle gevallen wordt de motor bij je opgehaald. Het enige dat je nog hoeft te doen is de papieren en sleutels bij elkaar leggen. Als de opkoper bij je komt, nemen jullie samen nog alles door en kijkt de opkoper of de motor voldoet aan je omschrijving. Hij draait vervolgens de vrijwaring uit en overhandigt het geld aan jou. Als je hebt afgesproken dat je het geld op je rekening wilt ontvangen, regelt de opkoper dat voor je. Na afloop bellen wij je nog even om te vragen of alles goed is verlopen en of je tevreden bent. Heb je nog vragen over onze dienstverlening of wil je graag aanvullende informatie? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag.


Het gemak van motor verkopen aan bedrijven

Het verkopen van je motor aan opkopers of andere bedrijven heeft als grootste voordeel dat je geen vreemden aan de deur krijgt die een proefrit willen maken. De bedrijven die bij ons aangesloten zijn hebben allemaal verstand van zaken en zijn professioneel. Als je akkoord bent gegaan met een bod krijg je alleen met de kopende partij te maken. Dankzij de bevoegdheid van de motor opkopers om het vrijwaringsbewijs ter plekke voor je uit te draaien, is alles snel zonder gedoe geregeld. Je moet wel even zelf je motor aanmelden. Wij doen daarna het werk voor je. We onderhandelen namens jou met de opkopers motoren, zodat je in die tijd zelf andere dingen kunt doen. Als je zelf geen tijd hebt, niet weet hoe je het precies moet aanpakken, of gewoon geen zin hebt om alles zelf te regelen is ikwilvanmijnmotoraf.nl dé plek voor jou om snel en veel motor opkopers te bereiken. Meld vandaag nog je motor aan en wij gaan meteen voor je aan de slag. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands