Simpel je motor verkopen

Cagiva is een Italiaans merk motoren. Het merk is officieel in 1928 opgericht, maar pas in 1978 werden de motorfietsen gebouwd. Cagiva heeft de fabriek van Harley-Davidson in Varese overgenomen en later is Cagiva samengevoegd met Ducati. Cagiva ging de motorblokken van Ducati ook in de eigen motoren plaatsen en dit leidde tot een grote vooruitgang. Later werd Cagiva onder de eigenaar MV Agusta geproduceerd. Het merk Ducati werd later verkocht zodat de Italianen zich alleen op de Cagiva konden richten. Als je een dealer zoekt kom je daar ook motoren van MV Agusta en Husqvana tegen.

Je Cagiva verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl is heel eenvoudig. Je meldt in een paar stappen je motor aan. Eerst kun je het kenteken van je tweewieler invullen. Vervolgens worden al een aantal standaard gegevens automatisch ingevuld. Je krijgt de mogelijkheid om die gegevens nog aan te vullen. Er is ook ruimte om opmerkingen toe te voegen, bijvoorbeeld over de staat van je Cagiva. Heb je foto’s gemaakt van je motor? Voeg deze dan ook eenvoudig toe. Met foto’s valt je Cagiva meer op, en dat is gunstig voor een snelle verkoop.

Je Cagiva motorfiets komt vervolgens in de veiling die alleen toegankelijk is voor de RDW erkende inkopers. Deze inkopers worden nog eens door onze medewerkers gecontroleerd voordat ze het aanbod in de veiling mogen bekijken en kunnen bieden. We willen dat jij op een veilige manier je motor verkoopt aan betrouwbare inkopers, en die controle door onze medewerkers maakt dat mogelijk. Als je een bod hebt geaccepteerd kun je een afspraak met de inkoper maken over de verdere afhandeling. Je krijgt dan meteen het vrijwaringsbewijs mee en de betaling wordt ook dan afgehandeld. Je bent dus snel van je motor af en je zit niet met geregel van papieren achteraf. Makkelijker kan het niet.

Verschillende Cagiva modellen

De motorfietsen van Cagiva zijn er in verschillende varianten. De laatste motor modellen die Cagiva aan het assortiment heeft toegevoegd zijn de Cagiva Mito 525SP en de Cagiva Raptor 125. Deze werden in 2010 op de markt gebracht. Enkele bekende Cagiva motoren zijn de volgende:

  • Cagiva Mito
  • Cagiva Raptor 650
  • Cagiva Canyon
  • Cagiva Elefant

De Elefant is wel het meest roemruchte model van Cagiva. De twee ontwikkelde versies, de Elefant 750 en de Elefant 900, zijn gebaseerd op de luchtgekoelde tweecilinder V-twin motor van Ducati. Nog niet zo lang geleden is de laatste Cagiva Mito 125 gebouwd. Dit model kon niet meer aan de eisen voldoen, dus het model is vervangen door nieuwere varianten. Heb jij nog een Cagiva Mito 125? Geen zorgen, ook dit model kun je nog gewoon verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Inkopers verkopen deze modellen weer door of gebruiken onderdelen om andere exemplaren weer op te knappen.

Als je je Cagiva bij ikwilvanmijnmotoraf.nl aanmeld vragen we je naast informatie over je motor ook een paar contactgegevens in te vullen. Deze gegevens hebben we nodig om je zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop van jouw tweewieler. We kunnen je dan bellen als we nog vragen hebben over je motor. Je gegevens worden nergens gepubliceerd en ze staan ook niet in de veiling bij de advertentie. We vragen ook alleen de gegevens die we echt nodig hebben om je zo goed mogelijk te kunnen bereiken. De gegevens die je over je motor geeft komen alleen in de veiling. Deze veiling is alleen toegankelijk voor de erkende en gecontroleerde inkopers die bij ons zijn aangesloten. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je ergens op internet je gegevens tegenkomt. We vinden het belangrijk dat jij je tweewieler veilig kunt verkopen. Dat kan alleen als wij kunnen garanderen vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. Je Cagiva te koop zetten doe je 100% veilig via ikwilvanmijnmotoraf.nl.


Snel en gemakkelijk je Cagiva verkopen

Niet alleen worden de Cagiva motoren voor de consumenten ontwikkeld, ook in de motorsport heeft Cagiva veel successen behaald. In de tijd dat de Parijs-Dakar rally in Europa en Afrika werd gereden domineerde Cagiva 10 jaar lang in de lijst. Ook heeft Cagiva de Farao rally en de Tunesië rally meerdere keren gewonnen. Ook bij de Moto GP is Cagiva niet onopgemerkt gebleven. Vele overwinningen werden behaald. Meer dan 10 GP500 overwinningen weden binnengesleept en Cagiva werd in 1994 zelfs derde in het Wereldkampioenschap.

De specificaties van Cagiva motoren laten zien dat de motoren met name voor jonge en sportieve rijders zijn ontwikkeld. De techniek die Ducati al jaren heeft doorgevoerd is door Cagiva deels overgenomen. Dit zorgt voor elegante, maar snelle motoren die geschikt is voor de motorrijder die wel houdt van een beetje actie.

Zie je een nieuwe Cagiva wel zitten, maar heb je nog een oude staan die je eerst kwijt wilt? Je Cagiva verkopen doe je gratis en snel via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Je krijgt doorgaans binnen 1 dag een bod op je Cagiva. Vind je het bod niet hoog genoeg? Dat vinden we natuurlijk jammer, maar we verplichten je niet om akkoord te gaan. Onze medewerkers proberen wel om het bod omhoog te krijgen bij de bieder. Je hoeft niet alleen je motor aan te melden voor verkoop. Je kunt je Cagiva ook aanmelden als je benieuwd bent naar de huidige marktwaarde. Je krijgt dat bedrag vervolgens in je mailbox. Als je dat acceptabel vindt kun je besluiten meteen je Cagiva te verkopen voor dat bedrag. Met één klik op de knop heb je dan al de verkoop geregeld. Onze dienst is helemaal gratis, dus je bent vrij om het te proberen.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Honda / Suzuki / Yamaha / BMW / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Aprilia / Piaggio / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands