Het merk Harley-Davidson

Harley-Davidson is een bekende producent van motorfietsen en zijn oorsprong ligt in Amerika. De twee bevriende engineers William Harley en Arthur Davidson ontwikkelden in hun vrijetijd hun eerste motorfiets. Vanuit daar verscheen in 1903 de eerste Harley-Davidson. De eerste succesvolle Harley was de V-twin die in 1909 op de markt kwam. De Harleys stonden bekend als robuust en betrouwbaar. Tot op de dag van vandaag zijn de herkenbare tweewielers nog steeds op die manier gebouwd. Harley-Davidson is daarmee één van de weinige motorproducenten die trouw is gebleven aan zijn eigen formule en dat is nog steeds zichtbaar.

De Harley-Davidson motoren verkopen vandaag de dag nog steeds goed. De Harley-Davidson verkopers zien jaar na jaar de verkoopcijfers stijgen en dat is een goed teken. Ook voor de occasion verkoop is dat gunstig, want de wisseling zorgt voor een levendige tweedehands markt.

Je kunt op veel verschillende manieren je motor verkopen. De verkoop van een Harley-Davidson particulier wordt wel gedaan, maar ondanks dat de motor veel wordt verkocht is het in Nederland een relatief klein wereldje. Je moet de juiste personen dan wel zien te vinden en dat kan lang duren. Je kunt proberen om je Harley in consignatie te verkopen. Het nadeel daarvan is dat je vaak lang moet wachten tot je motor is verkocht. Daarnaast moet je sowieso een bepaald bedrag afstaan aan de dealer bij wie hij in de showroom staat. Dat bedrag kan snel oplopen als je tweewieler nog in goede staat is, want vaak moet je naast een vast bedrag ook nog een bepaald percentage van wat de motor opbrengt inleveren. Je Harley-Davidson online verkopen is een goede manier om snel en gratis van je motor af te komen. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl kun je ook terecht voor het verkopen van je Harley-Davidson occasion. Binnen een paar dagen kun jij je tweewieler verkopen.

Veilig je motor verkopen!

Al vanaf het oprichting van de Harley-Davidson is er een strijd tussen liefhebbers en de zogenoemde niet-fans. De mensen die niks met Harley Davidson hebben verzinnen dan ook de gekste bijnamen om de klassieker maar voor schut te zetten. Ze klagen over de matige prestaties, de slechte wendbaarheid van de grote motoren en ze vinden het jammer dat de motor zo minimaal wordt ontwikkeld.

Harley-Davidson heeft in Nederland ook een groep fanatieke fans, waaronder de Hells Angels. Zij dulden geen kritiek op hun merk, en dat is misschien ook wel terecht als je bedenkt dat de Harley-Davidson de enige overgebleven Amerikaanse motorfietsenfabrikant is. Het imago van de Harley-Davidson wordt in Nederland grotendeels bepaald door de Hells Angels, want zij halen met hun grote motoren vaak het nieuws. Harley-Davidson is een stoer motormerk en heeft ook buiten de Angels nog veel fans.

Je Harley-Davidson verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl is heel gemakkelijk. In drie stappen heb jij je tweewieler aangemeld in de veiling. Vul als eerste je kenteken in. Vervolgens krijg je de ruimte om extra opties aan te vinken en foto’s en aanvullende gegevens in te vullen. Tot slot vragen we hoe we je kunnen bereiken als we een bod voor je hebben. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur het hoogste bod op je Harley. Voor elk type motor kunnen we een Harley-Davidson inkoop regelen. Er zijn specialisten die vooral zoeken naar Harley-Davidson onderdelen en er zijn Harley-Davidson opkopers die de tweewieler weer verder proberen te verhandelen of te exporteren. Wat de staat van je motor ook is, je Harley-Davidson kun je via onze dienst al in 1 dag verkopen.


Snel je Harley-Davidson verkopen!

In 2013 bestond Harley-Davidson 100 jaar. Het is het oudste en meest befaamde motormerk ter wereld. De bedenker van de V-twin motor had waarschijnlijk niet gedacht dat Harley wereldwijd zo’n groot merk zou worden. Tot in de verste uithoeken heeft Harley-Davidson grote indruk gemaakt. Het bedrijf is inmiddels al twintig jaar op rij winstgevend.

De Harley-Davidson occasions in Nederland zijn in ieder geval gewild en wie een Harley-Davidson wil, wil niet iets anders. Daar zijn de liefhebbers heel duidelijk in. Vaak is het ook uit loyaliteit dat een Harley de eerste en waarschijnlijk de laatste motor wordt.

Als je wilt weten wat je Harley-Davidson tweedehands nog waard is kun je daar snel achter komen. Als je je motor via ikwilvanmijnmotoraf.nl aanmeldt krijg je binnen 1 dag te horen wat je Harley op dit moment waard is. Mocht je tevreden zijn met de waarde, dan kun je besluiten om voor dat bedrag meteen je motor te verkopen.

De verkoop van je Harley-Davidson occasion is heel eenvoudig. Als je akkoord bent gegaan met een bod is in principe de overeenkomst gesloten. Je moet dan alleen nog de motor overdragen. Je gegevens worden met die van de kopende partij uitgewisseld zodat je een afspraak kunt maken. In de meeste gevallen wordt de motor bij je thuis opgehaald. Het kan namelijk zijn dat een inkoper meerdere motorfietsen heeft gekocht en die zo in één keer ophaalt met een aanhanger. Je motor kun je ook bij de inkoper brengen als je dat liever wilt. Zo zie je meteen waar je handel mee doet. Alle papieren worden ook ter plekke geregeld, want alle inkopers die in de veiling kunnen bieden zijn RDW erkend en zijn bevoegd om bepaalde documenten te verzorgen.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Suzuki / Yamaha / Honda / BMWKTMIndian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands