Honda motorfietsen

Honda is een Japans merk en produceert motorfietsen. De motor had zijn naam te danken aan de oprichter Soichiro Honda. Hij was niet alleen een producent, zakenman en racer, maar hij stond vooral bekend als dromer. Vandaar ook de bekende slogan: ‘Honda The Power of Dreams’. Power heeft Honda zeker, want de motoren zijn voor alle denkbare segmenten gebouwd. Wil jij een nieuwe Honda? Dan kun je snel en helemaal gratis je oude tweewieler verkopen.

Je Honda verkopen was nog nooit zo makkelijk.
Al binnen 1 dag kun jij je motor verkopen. Na aanmelding van je motor komt hij in de online veiling. Meer dan 8.200 gecertificeerde inkopers kunnen hier jouw tweewieler bekijken en meebieden. Omdat veel inkopers dagelijks het veilingaanbod bekijken kunnen ze als eerste bieden. Ook de Honda motor dealer heeft toegang tot de veiling en haalt het juiste merk er zo uit. Omdat ons netwerk zo groot is kun je er bijna zeker van zijn dat je al binnen 24 uur een bericht krijgt met het hoogste bod. Omdat Honda de grootste ter wereld is gaat het niet alleen met de verkoop van nieuwe modellen, maar ook met de Honda motor occasions nog steeds goed.

Tweedehands motor verkopen

Honda wordt in Japan en in verschillende landen in Europa, Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Azië en Oceanië verkocht. Honda heeft nog niet zo lang geleden de 300 miljoenste motor gebouwd. In de motor verkoop is goed te zien dat het goed gaat, want de Honda tweedehands motoren scoren al jaren op rij het hoogst in de landelijke verkoopcijfers. Niet alleen de motoren, maar ook de scooters scoren goed. Naast de andere welbekende merken is ook de Honda motor scooter occasion een geliefd merk. Door het gevarieerde aanbod in modellen en kleuren is er voor iedereen wel een passend model te vinden. De opvallende Honda Zoomer 50 en bijvoorbeeld de

Ook bij de verkoop van tweedehands Honda’s is de populariteit te merken. Op ikwilvanmijnmotoraf.nl wordt op Honda veel geboden. Wil jij ook dat er veel wordt geboden op je Honda occasion? Meld hem dan nu aan voor de veiling!

Je kunt je occasion eenvoudig verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Binnen enkele minuten heb je je Honda aangemeld. Vul het kenteken en enkele aanvullende gegevens in, voeg eventueel wat foto’s toe en geef aan hoe we je kunnen bereiken. Vervolgens wordt je aanmelding gecontroleerd en je motor staat meteen in de veiling. Je hebt er zelf helemaal geen werk van. Na aanmelding hoef je alleen maar akkoord te gaan met een bod om je motor snel te verkopen. Ben je het niet eens met een bod? Het onderhandelen met bieders doen wij voor je. Je bepaalt altijd nog zelf voor welk bedrag jij je Honda wil verkopen, dus je houdt altijd de touwtjes zelf in handen.


Gratis taxatie van je Honda!

Honda heeft een ijzersterk imago. Het merk bouwt al sinds de oprichting vriendelijke motoren waarmee iedereen alle kanten op kan. Mobiliteit, veiligheid en milieu staan centraal bij Honda. Het Japanse merk was ook de eerste met een ingebouwde airbag om de veiligheid te waarborgen. Hiermee heeft Honda een trend gezet in de ontwikkeling van de nieuwe motoren, want vervolgens zijn andere merken ook aan de slag gegaan met een airbag voor de motor. Heel vroeg waren alle modellen van Honda ook al standaard uitgerust met ABS.

Honda bouwt niet alleen motoren voor de particulier die een sportief ritje wil maken, ook in de motorsport behaalt Honda grote successen. Zo heeft Honda het MotoGP wereldkampioenschap al meerdere malen gewonnen. Het Sport Tour-segment en de Supersport motoren zijn geschikt gemaakt voor particulieren.

Vanwege de grote successen is de waarde van de Honda goed te bepalen. Je kunt hier snel achter komen door je Honda aan te melden. Je krijgt dan binnen 1 dag uur de dagwaarde in je mailbox. Wil je voor dat bedrag meteen je tweewieler verkopen? Dat kan. Je hoeft dan alleen maar op één knopje te drukken en de hebt een deal!

Wij vinden service heel belangrijk als je je Honda motor gaat verkopen. Daarom helpen onze bemiddelaars bij het aanbieden van je tweewieler. Ze zorgen er persoonlijk voor dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Je kunt ons 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 telefonisch bereiken. Ook op feestdagen zijn we er, dus je kunt ook dan gewoon je Honda verkopen.

Is je motor niet meer geschikt voor op het asfalt, maar zijn er nog Honda motor onderdelen bruikbaar? Je kunt dan je Honda zelfs verkopen voor de onderdelen. Het maakt niet uit in welke staat je tweewieler is. Met meer dan 800 RDW erkende inkopers zitten er genoeg verschillende specialisten tussen. Je kunt er dus vanuit gaan dat ook op jouw Honda geboden wordt.


Meer informatie over andere motor merken:

Kawasaki / Suzuki / Yamaha / KTM / Harley-Davidson / Indian / Ducati / Piaggio / Aprilia / Triumph / Moto Guzzi / MV Agusta / Cagiva / Husqvarna / Hyosung / BSA

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands