Een Ducati niet exclusief genoeg? Probeer Ducati Unica!

Waar wij gewone mensen een Ducati al exclusief vinden, zijn er altijd mensen die zelfs dat al niet genoeg is. Ducati heeft speciaal daarvoor een nieuw platform gelanceerd, Ducati Unica. Hier kunnen Ducatisti een compleet unieke motor laten ontwikkelen. Hierdoor heb je een motor die 100% one-of-a-kind is. Wat dat gaat kosten? Hoogstwaarschijnlijk veel.


Ducati Unica, een echte one-of-a-kind

Het legendarische Centro Stile van Ducati kan speciaal voor jou aan het werk gezet worden. Via het nieuwe platform van Ducati kan je in overleg een geheel nieuwe Ducati aanschaffen die volledig naar jouw wensen ontworpen en ontwikkeld wordt. Elke motor wordt vervolgens geleverd met een certificaat van uniciteit. Je kan een keuze maken tussen materialen, afwerkingen, kleuren, dessins, performance-accessoires en meer. Tijdens het ontwerpen wordt het gehele proces gedocumenteerd. Dit geeft een interessant inkijkje in hoe ze in het Centro Stilo - de design afdeling van Ducati - te werk gaan.


Let vooral op het typenummer 'uno di uno' ofwel 'één van één'.


Hoe bemachtig je een Ducati Unica?

Dat wordt niet gemakkelijk. Hoeveel een Unica gaat kosten is niet bekend. Uiteraard is dit ook afhankelijk van wat je precies hebt samengesteld. Maar het zal hoe dan ook niet om een mals bedrag gaan. Heb je genoeg geld op zak? Dan ben je er nog niet zomaar. De exclusiviteit zit hem ook in het aantal dat Ducati ontwikkelen kan. Het 20-koppige designteam van Ducati dat je Unica moet maken is ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de 'gewone' Ducati's. Een uniek exemplaar ontwikkelen kost veel tijd. Daarom heeft Ducati gezegd slechts enkele per jaar te produceren. Hoeveel is niet precies duidelijk. Maar voor geheel Noord-Amerika is al bepaald dat het gaat om slechts eentje per kwartaal.
Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is dé site waar je eenvoudig en zonder gedoe je motorscooterquad of trike verkoopt. Meld je motor vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands