Je motor verkopen, zo doe je dat bij ikwilvanmijnmotoraf.nl

Je wilt graag je motor verkopen, maar je zit niet te wachten op vreemden aan je deur en in veel geregel heb je eigenlijk geen zin. Dat is precies waarvoor ikwilvanmijnmotoraf.nl is opgericht. Maar wat doet ikwilvanmijnmotoraf.nl precies en hoe werkt het? We laten het je in deze blog zien.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl is een site waar je motor verkopen heel gemakkelijk is. Je bereikt via de site meer dan 800 RDW-erkende dealers die een bod kunnen uitbrengen op je motorfiets. Je maakt gratis en vrijblijvend gebruik van onze dienstverlening. In deze blog lees je hoe het werkt en geven we je handige tips.


De rol van ikwilvanmijnmotoraf.nl

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl helpen we je graag bij de verkoop van je gebruikte motor. Wij fungeren als bemiddelaar en zoeken de dealer met de beste prijs. Je motor verkopen doe je uiteindelijk aan een van de aangesloten dealers. Je bepaalt als verkoper zelf of je akkoord gaat met een bod. Ga je akkoord? Dan wisselen we jullie gegevens uit zodat de dealer een afspraak met je kan maken voor de overdracht. Je krijgt meteen het geld en de vrijwaring mee.Je motor verkopen: tips

In een paar eenvoudige stappen kun je je motor aanmelden. Begin met het invoeren van het model. Het snelst doe je dit met het kenteken, maar je kunt ook handmatig je merk en model selecteren. Vervolgens kun je meer over de details van je motor vertellen.


Volledige en eerlijke omschrijving

Dealers plaatsen een bod op basis van de omschrijving in een advertentie. Hoe vollediger je bent bij de omschrijving van je motor, des te realistischer de biedingen zijn die je ontvangt. We hebben het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om je motor aan te melden. In de meeste gevallen is een vinkje voldoende. Je krijgt daarnaast de ruimte om een toelichting te plaatsen. In de afbeelding hieronder zie je hoe dat eruitziet.


Goede foto’s

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We worden ontzettend blij van foto’s (van je motor dan hè). Dealers krijgen bij het zien van foto’s snel een goede indruk van een motor. Bovendien kun je daarmee duidelijk eventuele schade of aanpassingen aan je motor in beeld brengen. Foto’s zijn niet verplicht, maar dragen wel bij aan een vlotte verkoop.


Nieuwsbrief

Meld je bij de aanmelding aan voor de nieuwsbrief en we sturen je één keer per maand via de mail handige tips, leuke weetjes en je hoort als eerste alles over winacties van ikwilvanmijnmotoraf.nl.


Niet alleen voor snelle verkoop, maar ook voor een waardebepaling

Wil je weten wat je op dit moment voor je motor kunt krijgen? Meld je motor vrijblijvend aan en je bepaalt zelf of je akkoord gaat met een bod.

Kortom; wil jij snel en zonder gedoe je motor verkopen? Dan biedt ikwilvanmijnmotoraf.nl de beste service. We staan 7 dagen per week voor je klaar.
Wil je meer blogs zoals deze lezen? Misschien vind je deze blogs wel interessant:

Ikwilvanmijnmotoraf.nl is dé site waar je eenvoudig en zonder gedoe je motorscooterquad of trike verkoopt. Meld je motor vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands