Vacature: Gezocht ambitieuze verkoopspecialisten!

Dealerdirect BV - Ikwilvanmijnmotoraf.nl - Enschede

Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl maken we het voor verkopers zo gemakkelijk mogelijk om een motor te verkopen. We helpen particulieren bij de verkoop van hun gebruikte motor. Gemak en veiligheid staan bij ons voorop. Vraag en aanbod komen samen, waarbij we alle partijen de best mogelijke service geven. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl adviseren, ondersteunen en bemiddelen we bij de verkoop van een motor. 

Wij helpen iedereen graag met de verkoop van hun motor, om onze werkzaamheden uitmuntend te verrichten zijn wij continue op zoek naar versterking. Onze servicegerichte aanpak werkt, in de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden consumenten mogen helpen met de verkoop. Om onze ambitieuze groeiplannen mogelijk te maken zijn wij op zoek naar ambitieuze verkoopspecialisten!

Ben jij commercieel, servicegericht en leg je makkelijk telefonisch contact? Dan zoeken wij jou! In de functie van verkoopspecialist ben jij dé verkoopmedewerker die telefonisch helpt met de verkoop, jij bent de schakel tussen verkoper en koper. Jij onderhandelt in opdracht van de consument met de koper en begeleidt het gehele verkoopproces tot daadwerkelijk verkoop en levering. Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Wij helpen je graag je talenten verder te ontwikkelen en bieden een goede, uitdagende en mooie baan in een geweldige en leerzame omgeving.

Bij ons ben je dagelijks veel aan het bellen, om de gezondheid te waarborgen bieden wij onze medewerkers toegang tot onze eigen gym, een kantine en personeelsfeestjes. Een gezonde werkomgeving die veel ruimte biedt tot persoonlijke ontwikkeling.


Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je onderhoudt dagelijks contact met onze aangesloten inkoopbedrijven in heel Nederland.
 • Je onderhandelt telefonisch met verkoper en koper over de verkoop van de motor of scooter.
 • Je handelt de verkoop op professionele wijze volledig af.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van verkoopaanvragen.Wij bieden:

 • Een commerciële job in een inspirerende werkomgeving.
 • Een marktconform basis-salaris, volgens ons salarishuis, aangevuld met een variabele bonus.
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een volledig dienstverband.
 • Borrels, feestjes en evenementen georganiseerd door onze eigen activiteitencommissie.
 • Gratis gebruik van onze eigen gym, volledig ingericht.
 • Een gezonde kantine
 • Elke ochtend gratis ontbijt
 • Doorgroei mogelijkheden.
De functie-eisen:

 • Je bent commercieel en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Je bent communicatief vaardig, en kan je telefonisch goed uitdrukken.
 • Je bent minimaal 20 uur tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Je bent bereid in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.
 • Je hebt affiniteit met motoren.De oprichting van ikwilvanmijnmotoraf.nl 

Kerim Gilbers is al van kinds af aan gefascineerd door motoren. Zijn passie ontstond op zijn twaalfde, toen hij in een motorblad een foto van een Cagiva Mito zag. Die heeft hij uitgeknipt en jarenlang in zijn portemonnee bij zich gedragen. Toen hij oud genoeg was kocht Kerim een Suzuki TSX. Daarna volgden de motoren vanzelf. Kerim merkte dat het best lastig was om zelf een motor te verkopen. Een advertentie opstellen en onderhandelen ziet niet iedereen zitten. Veel mensen kijken al op tegen het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Je weet nooit met welke bedoelingen iemand komt en of diegene daadwerkelijk langskomt. Met die gedachte heeft Kerim in 2013 ikwilvanmijnmotoraf.nl opgericht. We bieden particulieren aan de ene kant en dealers aan de andere kant hulp bij de verkoop en inkoop. Steeds meer mensen vinden de weg naar de website, waar je gratis en zonder verplichtingen je motor kunt verkopen.Ons team:

Het team van ikwilvanmijnmotoraf.nl bestaat uit gepassioneerde medewerkers. We zijn allemaal ergens een keer aangestoken met het ‘motorvirus’. We streven altijd naar de maximale klantbeleving. We weten namelijk hoe lastig het kan zijn om zelf een motor te verkopen en wij helpen mensen daar graag bij!


< >

Hoe solliciteren?

Kom jij ook werken bij ikwilvanmijnmotoraf? Solliciteer dan nu, stuur je CV en korte motivatiebrief naar vacature@ikwilvanmijnmotoraf.nl 

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands