zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Motor inkoop

Hoe vind je een koper voor je motor? Je kan op een dealer afstappen en vragen of hij interesse heeft, maar wist je wel dat motor inkoop bedrijven veel gebruikmaken van de diensten van ikwilvanmijnmotoraf.nl om hun bedrijfsvoorraad aan te vullen? Dat werkt in jouw voordeel als jij je motor aanmeldt voor verkoop. Je hoeft niet meer de deur uit, op zoek naar een koper. Laat staan dat je de motor bij meerdere dealers onder de aandacht wilt brengen om de beste prijs voor je motor te krijgen. Door je motor hier aan te melden bereik je in één klap honderden inkopers.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Wie zijn de inkopers?

De inkopers bestaan uitsluitend uit RDW-erkende dealers. Andere bedrijven of particulieren hebben geen mogelijkheid om het aanbod te bekijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk kan jij snel een bod verwachten. Wat je vervolgens met het bod doet is aan jou. Sla je het bod af of ga je direct akkoord en kan je binnen 1 dag je motor verkopen? Het bod is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast.


Geen zorgen, veilig verkocht

Bij ons kun je er zeker van zijn dat je te maken krijgt met een professioneel en betrouwbaar bedrijf als je het bod op je motor accepteert. Je ontvangt van de inkoper ter plekke het vrijwaringsbewijs en het verkoopbedrag in contanten, tenzij je iets anders hebt afgesproken. Je hoeft dus nooit lang op je geld te wachten. Meld direct je motor aan voor verkoop en ervaar zelf de voordelen! Heb je nog vragen? Onze medewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wil je onze gehele werkwijze doorlezen, dat vind je hier.select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands