Hulp nodig bij de verkoop van je motor?

Motor inkoop

Hoe vind je een koper voor je motor? Je kan op een dealer afstappen en vragen of hij interesse heeft, maar wist je wel dat motor inkoop bedrijven veel gebruikmaken van de diensten van ikwilvanmijnmotoraf.nl om hun bedrijfsvoorraad aan te vullen? Dat werkt in jouw voordeel als jij je motor aanmeldt voor verkoop. Je hoeft niet meer de deur uit, op zoek naar een koper. Laat staan dat je de motor bij meerdere dealers onder de aandacht wilt brengen om de beste prijs voor je motor te krijgen. Door je motor hier aan te melden bereik je in één klap honderden inkopers.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Wie zijn de inkopers?

De inkopers bestaan uitsluitend uit RDW-erkende dealers. Andere bedrijven of particulieren hebben geen mogelijkheid om het aanbod te bekijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk kan jij snel een bod verwachten. Wat je vervolgens met het bod doet is aan jou. Sla je het bod af of ga je direct akkoord en heb je binnen 1 dag je motor verkocht? Het bod is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast.


Geen zorgen, veilig verkocht

Bij ons kun je er zeker van zijn dat je te maken krijgt met een professioneel en betrouwbaar bedrijf als je het bod op je motor accepteert. Je ontvangt van de inkoper ter plekke het vrijwaringsbewijs en het verkoopbedrag in contanten, tenzij je iets anders hebt afgesproken. Je hoeft dus nooit lang op je geld te wachten. Meld direct je motor aan voor verkoop en ervaar zelf de voordelen! Heb je nog vragen? Onze medewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wil je onze gehele werkwijze doorlezen, dat vind je hier.select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands