Kentekencheck motor

Ben jij op zoek naar een goede site waar je een kenteken check motor kunt doen? Misschien wil je je eigen motor verkopen en ben je nieuwsgierig wat erover te vinden is. Of je bent van plan een tweedehands motor te kopen en je wilt weten wat de voorgeschiedenis van deze motor is. Heel verstandig, want je kunt op deze manier veel informatie inzien, zoals de basisgegevens, de staat en de geschiedenis van het voertuig.

Via veel verschillende sites kun je een kenteken checken. De informatie over een motor kan waardevol zijn in je besluit om een motor wel of niet aan te schaffen. Je kunt van alle voertuigen met een kenteken de informatie opvragen. Alles wordt geregistreerd door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW). Daar worden ook alle gegevens verzameld en opgeslagen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

RDW kentekencheck

Een kenteken check motor uitvoeren kan via veel verschillende websites. In principe komen de gegevens van al die sites bij de RDW vandaan. Bij de ene site krijg je meer informatie dan bij de andere en voor sommige uitgebreidere rapporten moet je betalen.

Ben je specifiek op zoek naar de officiële RDW kentekencheck? Die kun je hier vinden. Na invoering van het kenteken kun je verschillende rapporten over de motor inzien. De RDW kenteken check is gratis uit te voeren en is mogelijk voor elk voertuig dat op kenteken staat.

Onderstaande gegevens kun je heel eenvoudig opvragen:

✔ Algemene informatie

✔ Motor en milieu

✔ Technische gegevens

✔ MeldcodeKenteken check motor gedaan, en nu?

Een kenteken checken van een motor is heel eenvoudig. Ga naar de website van de RDW en vul het kenteken in waarvan je de gegevens wilt opvragen. Je krijgt dan alle gegevens te zien die openbaar zijn. Kentekencheck motor gedaan en tevreden? Dan koop je misschien wel die andere motor en heb je mogelijk nog een motor te verkopen. Je bereikt via ikwilvanmijnmotoraf.nl het grootste netwerk RDW-erkende dealers aan wie je veilig je motor kunt verkopen. Bovendien is het aanmelden én verkopen van je motor hier gratis en vrijblijvend. Het maakt het bij een dealer vaak makkelijker om zonder inruilmotor te onderhandelen als je een motor wilt kopen. Particulieren zitten misschien niet op jouw gebruikte motor te wachten. Meld je motor vandaag nog aan en je verkoopt 'm zonder gedoe.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands