zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Je wil graag een andere motor, maar je hebt de oude nog in de garage staan? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoeveel de markt op dit moment voor je motor geeft? Je hoeft geen expert in te schakelen voor het bepalen van de inruilwaarde, dit doe je tegenwoordig zelf via ikwilvanmijnmotoraf.nl. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je motor in 3 eenvoudige stappen aanmelden. Je ontvangt binnen 1 dag de inruilwaarde van je motor. Helemaal gratis! Je kunt via deze site ook meteen jouw motor verkopen. Het bod is gegarandeerd, dus je bent dan snel en zonder zorgen van je motor af.

Binnen 1 dag de inruilwaarde bepalen

Wist je dat er naast de snelheid nog meer voordelen zijn om ikwilvanmijnmotoraf.nl in te schakelen als je de inruilwaarde wilt weten? Je weet binnen 1 dag wat je motor waard is, maar je kan ‘m ook direct verkopen. Aanmelding is helemaal gratis, óók bij de verkoop. Daarnaast ontvang je de hoogste waardebepaling zonder verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast. Kortom: je kunt het altijd proberen! Vlot, veilig en vertrouwd je motor verkopen. Dat zijn de voordelen van ikwilvanmijnmotoraf.nl.

De beste service, 7 dagen per week

Ben je bang dat je niets meer krijgt voor je gebruikte motor? Denk je dat de inruilwaarde niet de moeite waard is om over te onderhandelen? Daar kun je je in vergissen. Probeer ikwilvanmijnmotoraf.nl eens. Via deze site bereik je uitsluitend RDW-erkende inkoopbedrijven, dat is 100% veilig. Onze medewerkers doen de onderhandelingen voor je. Meld je motor aan en ervaar zelf het gemak van onze dienstverlening. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn 7 dagen per week van 09.00 uur tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands