zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Je motor verkopen?
ik wil van mijn motorfiets af

Bij ik wil van mijn motorfiets af helpen we je bij de verkoop van je motor. Meld je motor vrijblijvend aan en wij zoeken voor jou een koper. Eenvoudig en zonder gedoe, verkocht!

Je hebt ons misschien wel eens gezien. Op het TT Circuit Assen, in motorbladen of misschien wel op Motorbeurs Utrecht. Ik wil van mijn motorfiets af is dé plek waar jij zonder gedoe je motor verkoopt en dat willen we iedereen graag vertellen. Je meldt je motor vrijblijvend aan en wij doen de rest.


Wat doet ik wil van mijn motorfiets af dan precies?

Bij ik wil van mijn motorfiets begrijpen we als geen ander dat het verkopen van je motor een tijdrovende klus kan zijn: een advertentietekst schrijven, op biedingen reageren en dan hebben we het nog niet eens over bezoekjes van vreemden en kopers die afhaken. Er zijn veel verschillende aanbodsites om je motor te verkopen, maar welke is geschikt voor jou?

Voor veel mensen is dat de reden om de verkoop over te laten aan anderen. Bij ik wil van mijn motorfiets af doen we al het werk voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is je motor aanmelden op de site. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar een koper. Dat kunnen alleen RDW-erkende dealers zijn. We plaatsen na je aanmelding je motor op een afgeschermde site. Uitsluitend dealers die we hebben gecontroleerd en die toegang van ons hebben gekregen kunnen biedingen plaatsen. Wij verzamelen al die biedingen voor je en koppelen ze aan jou terug. Jij bepaalt of je akkoord gaat. Ga je akkoord? Dan wisselen we jullie contactgegevens uit zodat je een afspraak kunt maken. De motor wordt vervolgens bij je opgehaald. Dat noemen we bij ik wil van mijn motorfiets af: zonder gedoe je motor verkopen.


Hoe kom je bij ik wil van mijn motorfiets af terecht?

We zijn op veel plekken zichtbaar. We adverteren met ik wil van mijn motorfiets af in alle motorbladen en je ziet ons ook als je op het TT Circuit Assen komt. Op de Motorbeurs Utrecht kun je bijna niet meer om ons heen én als je de MotoGP volgt herken je onze commercial ook ongetwijfeld. We brengen onze boodschap bij zoveel mogelijk motorrijders onder de aandacht, zodat we kunnen helpen wanneer mensen ons nodig hebben bij de verkoop van hun motor. Eenvoudig en zonder gedoe je motor verkopen, daar kunnen wij je bij helpen.


Gratis waardebepaling

Is je motor niet helemaal jouw model en zoek je eigenlijk iets anders wat beter bij je past? Meld je motor vrijblijvend aan voor een waardebepaling. Wij gaan voor je kijken wat de aangesloten dealers bieden voor jouw motor. Zo heb je snel een reeël beeld van wat jouw motor op dit moment oplevert bij een dealer. Heb je al concreet een bedrag in gedachten en wil je snel van je motorfiets af? Dan kun je meteen voor dat bedrag je motor verkopen. Wil je je motor nu nog niet verkopen? Dan zit je bij ons nergens aan vast.


De mogelijkheden

Je kunt zelf je motor verkopen. Dat kost je wel veel tijd en je moet zelf het contact onderhouden en als je pech hebt krijg je meerdere mensen over de vloer die je motor willen bekijken. Niet iedereen zit daarop te wachten. Zelf naar een dealer gaan kan ook. Je moet daar wel zelf voor rijden en je weet niet of die dealer jouw motor wil kopen. Een tijdrovende klus en je hebt geen garantie op succes.

Er zijn websites waarbij je meteen na aanmelding een bod krijgt. Dat bod is alleen niet gegarandeerd. Aan de hand van een merk, model en tellerstand weet je immers nog lang niet alles van een motor. Het klinkt mooi, maar in werkelijkheid gaat het anders.

Wil jij snel en zonder gedoe je motor verkopen? Meld je motor dan aan op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.


Waarom ik wil van mijn motorfiets af?

Bij ik wil van mijn motorfiets af kun je heel eenvoudig en zonder risico’s je motor te koop aanbieden. Dat is voor veel mensen de reden dat ze via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl hun motor hebben verkocht. Geen gezeur aan de deur of moeizame onderhandelingen. Wij doen al het werk voor je en helpen je aan een betrouwbare koper. Je motor laten inkopen kan via ik wil van mijn motorfiets af al in één dag.

Probeer bij de aanmelding zo eerlijk en volledig mogelijk te zijn. Is er schade? Dan kun je dat invullen. Met foto’s vergroot je de kans op het ontvangen van biedingen. Dealers kijken namelijk als eerste naar de aanmeldingen met foto’s. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om je motor door te nemen. Daarna zetten we hem op een afgeschermde site waar alleen de aangesloten dealers toegang tot hebben. Zij kunnen biedingen plaatsen op jouw motor. Wij koppelen die biedingen aan jou terug en je bepaalt zelf of je jouw motor verkoopt. Verkoop je via deze site je motor? Dan wordt hij netjes bij je thuis opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je hoeft zelf niets te regelen. Zo kun je op ieder moment en het hele jaar door je motor aanbieden.

Denk jij nu: ’ik wil van mijn motorfiets af’? Dan helpen we je bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl graag. Meld gratis en vrijblijvend je motor aan. 

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands