zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Gerenommeerd, betrouwbaar dealer netwerk

Onze experts lopen alles zorgvuldig na

De onderhandelingen worden uit handen genomen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je motor

Meld je motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen je met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van dealers, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

STAP 3

Verkopen van je motor

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Ik wil van mijn schade motor af, kan dat?

Veel mensen vragen zich af of ze ook een schademotor kunnen verkopen. Het antwoord daarop is ja! Er zijn bij ik wil van mijn motor af meer dan 800 motordealers aangesloten. Die dealers bieden op de meest uiteenlopende motoren, ook op schademotoren. Soms wordt een motor opgeknapt en weer verkocht en soms worden alleen de onderdelen gebruikt. Heeft jouw motor schade? Meld hem dan gerust aan op de site en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen. Je zit nergens aan vast en het kost je niets. Verkoop je via deze site je schademotor? Dan wordt je motor altijd opgehaald.


Wat is een betrouwbare motor verkoop site? 

Wil je wel aan een betrouwbare partij je motor verkopen, maar wil je zelf niet al het voorwerk doen? Dan kun je je motor op een online motor verkopen site plaatsen. Let er daarbij wel op waar je dat doet. Er zijn sites waarbij je na het invullen van je merk, model en tellerstand meteen al een bod krijgt. Dat bod is alleen niet gegarandeerd, dus houd er daarbij rekening mee dat er nog over de prijs wordt onderhandeld. Je kunt je motor vrijblijvend aanmelden op ikwilvanmijnmotoraf.nl. Wij helpen je bij het vinden van een koper. We vragen wat meer informatie en adviseren ook om foto’s toe te voegen. We nemen vervolgens je motor nog telefonisch met je door en gaan dan een koper voor je proberen te vinden. Dat kan al binnen een dag, maar sommige motoren hebben wat meer tijd nodig. Klopt de omschrijving van je motor? Dan is het bod dat je via ik wil van mijn motor af ontvangt gegarandeerd. Dus geen onderhandelingen achteraf.

De voordelen van ik wil van mijn motor af

Meld je jouw motor aan via deze site? Dan maak je meteen gebruik van een paar voordelen. Na je aanmelding nemen wij persoonlijk contact met je op. We nemen de aanmelding met je door en gaan voor je aan de slag. We adviseren je ook over de vraagprijs. We kunnen in veel gevallen al globaal een schatting maken van wat we verwachten dat jouw motor bij dealers oplevert. Zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten.

We plaatsen jouw motor op een afgeschermde site waar alleen de aangesloten dealers toegang tot hebben. De website met het aanbod is afgeschermd, je kunt hier als particulier geen motor inkopen. Daardoor kunnen wij ook beloven dat de verkoop 100% veilig is. We houden je tussentijds op de hoogte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Jij bepaalt immers of je jouw motor verkoopt of niet.

Dankzij ons grote netwerk van motordealers kun je al binnen 1 dag een deal hebben. Binnen een week hoor je sowieso of we een bod voor je hebben kunnen realiseren. Alle aangesloten dealers zijn RDW-erkend en ze zijn allemaal bevoegd om een vrijwaring uit te draaien. Geen vreemden aan de deur of lastige onderhandelingen. Duidelijke afspraken en een goede overdracht, zo werkt dat bij ikwilvanmijnmotoraf.nl. Heb je je motor verkocht? Dan bellen we nog even om te vragen of de overdracht goed is verlopen. We willen namelijk graag dat jij tevreden bent. Lukt het ons niet om een koper voor je motor te vinden of ben je niet tevreden met het hoogste bod? Dan zit je nergens aan vast. Het aanmelden van je motor is gratis en vrijblijvend. Proberen mag altijd!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in


Denk jij nog steeds ''ik wil van mijn motor af''? Dan zetten we alle voordelen nog eens voor je op een rij:

  • Persoonlijk contact
  • Altijd eerlijk advies
  • Grootste netwerk van RDW-erkende motordealers
  • 100% veilig
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Vrijblijvend
  • Gratis


Kortom, denk jij: ‘ik wil van mijn motor af’? Dan ben je hier op het juiste adres. Meld in een paar eenvoudige stappen je motor aan en wij helpen je verder.

zonder gedoe. verkocht!


select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands