Vrijgezellenfeest? Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl geeft tips!

vrijgezellenfeest tipsEen vrijgezellenfeest organiseren voor een (mede-)motorrijder, dat wordt gegarandeerd een feest! Je kunt natuurlijk een striptease regelen of een middagje gaan paintballen, maar zeg nu eerlijk, dat kennen we nu allemaal wel. ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zet de beste tips op een rij voor iemand naast zijn verloofde nog een andere liefde heeft: de motor. Hoe combineer je een vrijgezellenfeestje met de grootste hobby van de vrijgezel - en misschien ook wel van jou? Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zocht uit wat je allemaal op een gemotoriseerde tweewieler kunt doen tijdens een vrijgezellenfeestje. Met deze tips doe je de vrijgezel sowieso een plezier! En stiekem ga je het zelf ook leuk vinden ;-)

Solex huren

Een tochtje met de solex is mega populair. Uiteraard gekleed in een ouderwetse helm en lange leren jas ga je met je vrienden en natuurlijk de vrijgezel rondtrekken op een ouderwetse solex. Succes gegarandeerd. Dit uitje is ook prima te combineren met andere activiteiten. solex huren

Trial rijden

Het is één van onze favorieten: trial rijden. Het gaat er dan niet om wie de snelste is of het meest schuin door de bocht gaat. Behendigheid en evenwicht zijn veel belangrijker. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op een motor, een A-rijbewijs heb je niet nodig en je kiest je eigen parcours. Als ervaren motorrijder kun je hier ook van leren, al is plezier maken veel belangrijker. Bij Zelf Trial Rijden .nl bijvoorbeeld kun je de hele dag onbeperkt trial rijden en na afloop gezellig een biertje drinken en barbecueën.

trial rijden

Electro motorcross

Crossen zonder dat je een A-rijbewijs nodig hebt. Dat kan met een elektrische crossmotor. Enige ervaring op een motor is bij deze activiteit wel aangeraden, anders kan het voor sommigen nog een hele uitdaging zijn. Wil je wat anders dan rondscheuren op het asfalt? Dan neem je het off-road op tegen je vrienden, wedden dat de vrijgezel dit een leuk uitje gaat vinden?  electro motorcross Zeg nu zelf, een dagje op twee wielen is toch veel beter dan een dag op de bowlingbaan? Met onze tips heb je in ieder geval keus genoeg. We wensen je veel plezier!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands