Vakantiegeld; zet het opzij voor deze motoren

Veel werkgevers betalen in mei of juni het vakantiegeld uit. Momenteel kunnen we vanwege het coronavirus moeilijk naar het buitenland op vakantie. Maar wat je ook kunt doen met je vakantiegeld: een motor kopen! Wij hebben een paar leuke motoren voor je op een rijtje gezet die je met behulp van het vakantiegeld zou kunnen kopen.

De meeste mensen gebruiken het vakantiegeld daadwerkelijk voor een vakantie. Wij kunnen ons voorstellen dat je ook wel eens iets voor jezelf wilt. Daarom hebben wij vijf motoren uitgezocht die je zou kunnen kopen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt, maar je kunt met een kleiner budget ook al heel mooie motoren kopen. Het vakantiegeld helpt je al een mooi eindje op weg.


Ducati Monster

Een Ducati staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Voor een nieuwe Ducati moet je waarschijnlijk wel een paar jaar je vakantiegeld opsparen. Gelukkig is er ook veel keuze op de tweedehands markt. Je kunt zelf op de particuliere markt kijken, maar ook veel dealers bieden goed onderhouden gebruikte motoren aan. Het voordeel bij dealers is dat je vaak nog garantie hebt op de motor. Deze Italiaanse motoren hoeven niet duur te zijn. Een Ducati Monster kun je al vanaf zo’n € 3.000,- vinden.


Kawasaki Z750

Wie een sportieve en vlotte motor zoekt heeft aan een Kawasaki Z750 een leuke machine. Deze dynamische motor heeft meer dan 100 pk en daarmee genoeg vermogen om met iedereen mee te komen. Een Kawasaki Z750 vind je vanaf zo’n € 5.000,- bij de dealer. Dan heb je meteen een paar maanden garantie én als je niks inruilt kun je vaak nog een leuke korting krijgen.


BMW F650 GS

Zoek je als beginnend motorrijder een leuke motor? De BMW F650 GS heeft een comfortabele zitpositie en reageert voorspelbaar op het gas. Deze goede eigenschappen merk je ook in de bochten, waar je moeiteloos doorheen rijdt. Je vakantiegeld is met deze motor goed besteed. Een gebruikte BMW F650 GS vind je namelijk vanaf zo’n €2.000,-.


Honda Hornet 600

Zoek je een soepel rijdende en betrouwbare motor met toch een beetje sportieve zit? Dan is de Honda Hornet 600 een goede keus. Deze oerdegelijke viercilinder vloeit makkelijk door de bochten en is daarom ook heel geschikt voor het rijden van mooie motorroutes. Vanaf ongeveer €2.500,- vind je deze motor bij de dealer, met garantie.


Suzuki V-Strom 650

De Suzuki V-Strom 650 is een sportieve en stoere motor. Door het brede stuur en de grote tank heeft de V-Strom een indrukwekkend uiterlijk. Maar ook met kortere benen kom je gemakkelijk bij de grond. Omdat dit zo’n soepele en betrouwbare motor is wordt deze ook veel gebruikt bij woon-werkverkeer. Vanaf zo’n €3.500,- kun je deze motor kopen.
Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

·        Warme dagen; op de motor blijf je koel met deze tips

·        Elektrische motor de toekomst?

·        Je motorhelm vervangen, wanneer doe je dat?

·        Motor schoonmaken? Oma geeft tips!

·        5 motoren die op je bucketlist moeten staan

 

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is dé site waar je eenvoudig en zonder gedoe je motorscooterquad of trike verkoopt. Meld je motor vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands