TT Circuit Assen en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl verlengen samenwerking

Ook volgend jaar blijft de boarding van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zichtbaar op het TT Circuit Assen. Vanwege de goede samenwerking hebben Peter Oosterbaan en Kerim Gilbers afgelopen week hun handtekening gezet voor een succesvol vervolg in 2019.  Op de foto: Peter Oosterbaan (l), directeur TT Circuit Assen en Kerim Gilbers (r), eigenaar ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl De samenwerking betekent in het nieuwe jaar nog meer zichtbaarheid rondom het circuit en de beide partijen gaan bij de Motorbeurs Utrecht samen optreden. Het TT Circuit in Assen is dé plek waar motorrijders en -liefhebbers samenkomen en daar wil ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl de zichtbaarheid vergroten.

TT Circuit Assen

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl moedigt, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, het motorrijden aan. Gilbers, zelf ook groot motorrijder en -liefhebber is blij met het vervolg op de samenwerking: ‘Het is gaaf dat er in Nederland zo’n internationaal bekend en geliefd motorcircuit is. Daar willen we zichtbaar zijn. Met ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl bereiken we hier een groot deel van de doelgroep. Er komen niet alleen motorrijders, maar ook veel toekomstige motorrijders. En die motorrijders kopen en verkopen een keer een motor. We willen dat iedereen weet dat ze bij ons terecht kunnen voor hulp bij de verkoop van een motor.’ In het nieuwe jaar komt op meer plekken op en rond het TT Circuit Assen reclame van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Motorbeurs Utrecht

Bij de komende editie van Motorbeurs Utrecht werken TT Circuit Assen en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl samen. ‘De Motorbeurs Utrecht vormt al jaren de aftrap van het nieuwe seizoen en wij zijn daar ook in 2019 bij. In wat voor vorm we precies gaan samenwerken op de beurs gaan we nog verder uitwerken. Ik zou in ieder geval bij de stand van het TT Circuit een tasje scoren’ geeft Gilbers als tip mee. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl hoopt in ieder geval alvast op een mooi en succesvol motorseizoen in 2019.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands