Tips voor een cadeau voor de motorliefhebber

Nog een kleine week en dan is het Kerst. Koop jij altijd een kerstcadeau voor je geliefde, maar ben je niet heel origineel? Wordt het standaard een parfum, een pakketje met een douchegel en een zeepje? Of geef je vaak een bon? De motorrijder in je leven kun je ook op een andere manier verrassen. Wij hebben alvast wat ideeën voor je verzameld.

 

Er is niets zo moeilijk als een origineel cadeau te vinden. Je kunt op safe spelen door een parfum of een boek te kopen, maar waarom niet eens iets anders? Het maakt het misschien wel wat makkelijker als iemand een speciale hobby heeft, zoals motorrijden. Hieronder staan onze aanraders voor het ideale kerstcadeau voor de motorliefhebber (uiteraard ook als verjaardagscadeau te geven)!


Motor magazine

Met een motormagazine maak je een motorliefhebber altijd blij. Voor alle typen motorrijders zijn er wel mooie magazines te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een MotoPlus, MotorNL, Promotor, BigTwin of KicXstart? Wil je het nog een beetje gekker maken, dan kun je ook altijd een abonnement cadeau geven. Dat zorgt sowieso voor een blij gezicht. Is de motorrijder niet een groot fan van magazines, maar vind je een blad wel leuk om cadeau te geven? Dan kun je ook op zoek gaan naar een Joe Bar, een comic waarin vier Franse motorvrienden de grappigste avonturen beleven.Motor schoonmaakkit

Is de motorliefhebber iemand die zelf zijn of haar motor graag onderhoudt? Dan kun je ook een schoonmaakkit cadeau geven. Misschien niet zo romantisch, maar zeker goed besteed! Je kunt eenvoudig zelf wat producten bijelkaar zoeken, maar veel motorzaken bieden ook kant-en-klare pakketjes aan. Zo kun je samen nog vele mooie motorritten maken, met een goed onderhouden motor.


Cadeaubon van je favoriete motorzaak

Vind je het best wel lastig om een mooi cadeau te vinden? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon. Dat kan van je favoriete motorzaak zijn. Zo kan je geliefde zelf kiezen waarvoor hij of zij de bon gebruikt. Misschien staat een nieuwe helm of een paar nieuwe motorhandschoenen wel op het wensenlijstje. Met de bon wordt het net wat makkelijker om zelf te passen en uit te zoeken.


GoPro actioncamera

Wat is er leuker dan motorrijden als hobby hebben? Elk aspect van deze hobby met je vrienden delen natuurlijk. Menig motorrijder heeft al langs idyllische of iconische wegen gereden, maar kan daar achteraf weinig van laten zien aan het thuisfront. Dat is geen probleem meer met de GoPro. Deze kleine camera maakt de beste beelden en is door zijn omvang ook makkelijk mee te nemen. De GoPro kan ook gemakkelijk op de motor of helm bevestigd worden.We wensen je fijne feestdagen en veel succes met het inkopen van de kerstcadeau’s!


Meer tips en ideeën lees je hier:


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands