Suzuki brengt een gewaagde nieuwe streetfighter op de markt met de GSX-8S

Suzuki brengt met de GSX-8S een compleet nieuwe naked bike op de markt, speciaal ontworpen om comfort, wendbaarheid en rijplezier te combineren. Deze streetfighter heeft een opvallende mass-forward houding en verticaal gestapelde hexagonale LED-koplampen. De GSX-8S wordt geleverd met een uitgebreid elektronicapakket, waaronder het Suzuki Intelligent Ride System met drie rijmodi en een ride-by-wire gasklepbediening. De motor beschikt ook over het Suzuki Traction Control System en een multifunctioneel 5-inch kleuren-TFT-display.

De GSX-8S is uitgerust met een 776cc paralleltwin met 270°-krukas en het gepatenteerde Suzuki Cross Balancer mechanisme dat trillingen vermindert. Een Bi-directional quickshifter is standaard, evenals het Suzuki Clutch Assist System, Low RPM Assist en het Suzuki Easy Start System. Het nieuwe robuuste frame zorgt voor een perfecte balans en een comfortabele zitpositie. De motor is gemakkelijk te beheersen en stuurt soepel door krappe bochten, mede dankzij het relatief lage rijklare gewicht van 202 kg.

De Suzuki GSX-8S is verkrijgbaar in drie stoere kleurstellingen: Pearl Cosmic Blue, Pearl Tech White en Metallic Mat Black in combinatie met Glass Sparkle Black. De motor is ook te personaliseren met diverse originele accessoires. De GSX-8S is vanaf 20 april 2023 te bezichtigen bij Suzuki-dealers en is te koop vanaf 9.999 euro, inclusief 6 jaar fabrieksgarantie. Met de GSX-8S heeft Suzuki een indrukwekkende nieuwe naked bike op de markt gebracht die zeker de aandacht van motorrijders zal trekken.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands