Motorseizoen afgelopen weekend officieel van start gegaan

De Motorbeurs Utrecht vormt jaarlijks het officiële startsein voor het nieuwe motorseizoen, maar bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl was de piek in aanmeldingen afgelopen weekend overtuigend genoeg om 2 april 2016 uit te roepen tot start van motorseizoen 2016! Het aantal aanmeldingen lag maar liefst 167% hoger ten opzichte van de voorgaande weekenden. De temperatuur liep op veel plaatsen op naar ruim twintig graden, maar dat weerhield veel motoreigenaren er niet van om hun motor aan te melden voor de verkoop. Veel motorbezitters hadden dit weekend startproblemen en kregen hun motor niet aan de praat. Daarnaast was er een groep motorrijders die na het eerste ritje had geconcludeerd dat een ander model beter zou passen. Via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kunnen mensen al in één dag hun motor verkopen en dat leidde dit weekend meteen tot een flink aantal transacties.

Meer biedingen

Dankzij het groeiende netwerk aan inkoopbedrijven wordt er meer tegen elkaar opgeboden. De motor die de afgelopen periode de meeste biedingen heeft ontvangen is een BSA A65, hier werd maar liefst 26 keer op geboden. Niet alleen mannen melden hun motor aan voor de verkoop, ook steeds meer vrouwen maken gebruik van de voordelen van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Van de mensen die sinds de Motorbeurs Utrecht hun motor hebben aangemeld op de site is 25% vrouw. Dat worden er elk jaar steeds meer. Snelst verkochte motor

Tussen de vele motoren die via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl worden verkocht zitten altijd opvallende modellen. Onlangs is er via de site een Coventry Eagle uit 1931 verkocht. De jongste motor die in de laatste maanden is verkocht is een Suzuki GSR 750. De motor werd in september 2015 nieuw aangeschaft en is precies drie maanden later verkocht via het platform. Inkoopbedrijven zijn het gehele jaar door actief op zoek naar gebruikte motoren, daardoor kunnen veel modellen al in 1 dag verkocht worden. De motor die bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl het snelst is verkocht had al binnen 12 minuten een nieuwe eigenaar.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands