Meer bezoekers voor MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht heeft net zijn deuren gesloten en maakt de balans op: een stijging van 8 procent in bezoekers ten opzichte van de vorige editie. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl was er dit jaar voor het eerst bij en blikt terug op een succesvolle beursdeelname. Van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart kwamen in totaal zo’n 96.622 mensen naar de MOTORbeurs. Zowel donderdag als vrijdag leverde in bezoekersaantallen een flinke stijging op. Er kwamen op deze dagen maar liefst 4.000 meer mensen naar de MOTORbeurs dan vorig jaar. Het bezoekersaantal op zaterdag week nauwelijks af van het aantal een jaar eerder, maar zondag werd weer een flinke stijging waargenomen. Er kwamen op de laatste dag 24.961 bezoekers naar de jaarbeurs. In 2014 waren dat 22.688 personen, een stijging van 10 procent.

Aanbod MOTORbeurs Utrecht

De MOTORbeurs Utrecht trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers. Daarmee is de MOTORbeurs de grootste beurs van Nederland. Al meer dan dertig jaar wordt het evenement jaarlijks georganiseerd, en nog steeds met succes. Exposanten beschouwen de MOTORbeurs Utrecht ook wel als tweede winkel. Ze zien jaarlijks dezelfde bezoekers terugkeren die de winkel soms te ver vinden rijden. Elk jaar wordt het aanbod op de MOTORbeurs uitgebreider. Werden er in eerste instantie alleen maar motoren verkocht, nu ligt de aandacht ook op motorkleding en accessoires. Er is ook een hal speciaal ingericht voor motorreizen en toertochten. Dit jaar was één van de nieuwkomers de motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl informeert veel bezoekers

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht konden bezoekers in hal 9, stand D057, een mooie pen van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl in ontvangst nemen, geïnformeerd worden over de dienstverlening en eventueel meteen een motor verkopen. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl bood bezoekers voor het eerst de kans om een motorfiets tijdens de beurs te koop aan te bieden. Het online platform heeft aangetoond dat los een motor verkopen interessanter is dan inruilen. Veel bezoekers zijn daar tijdens hun bezoek aan de stand achtergekomen en er zijn tijdens de MOTORbeurs veel tweewielers bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl aangemeld voor verkoop. Zowel jonge modellen als de oudere exemplaren werden in de veiling gezet. Inmiddels zijn daar ook al meerdere motoren van verkocht.

Terugblik MOTORbeurs Utrecht

De grootste motorbeurs van Nederland is voor velen het startsein voor het nieuwe motorseizoen. Niet alleen kunnen de nieuwe producties worden bekeken en gekocht, ook is er ruimte voor entertainment en activiteiten. De meeste bezoekers zien de MOTORbeurs als hun jaarlijkse dagje uit. De grote publiekstrekker dit jaar was de Kawasaki Ninja H2R. Deze werd elke dag om 15.00 uur ‘s middags op de testbank losgelaten. De test trok veel bezoekers aan, die zich tot ver in de hal hadden verzameld. Met een vermogen van 326 pk is de Ninja H2R de krachtigste productiemotor die tot nu toe is gebouwd. Niet alleen werd er gestunt, er werden ook serieuze competities gehouden. Zo heeft Harley-Davidson een wedstrijd georganiseerd waarbij gestreden wordt om de titel ‘The Custom King’. De Nederlandse inzendingen, waarvan er één uiteindelijk kans maakt op de Europese titel, zijn op de MOTORbeurs tentoongesteld. Naast Kawasaki en Harley-Davidson stonden natuurlijk ook grote namen als Honda, Yamaha, KTM en Ducati op de beurs. De hal waarin de nieuwste producties worden tentoongesteld trekken altijd het meeste bekijks.

Deelname vakbeurs

De deelname van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl aan de beurs was niet alleen vanwege het genereren van bekendheid onder de consumenten. Ook investeert het team veel tijd en energie in manieren om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met professionals. Zo wordt het netwerk van inkopers groter en dat heeft weer een gunstige uitwerking op de biedingen die in de afgeschermde motorveiling worden uitgebracht. Hoe meer inkopers, hoe meer en hoger er zal worden geboden op de tweewielers die consumenten online voor verkoop aanmelden. Op naar de volgende editie, want ook dan kan je de motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl weer op de beurs verwachten.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands