Motorbeurs Utrecht: ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl komt met primeur!

Over een week begint de Motorbeurs Utrecht en ook wij zijn daar weer bij. Dit jaar zijn niet alleen de promotiedames aanwezig op onze stand. We verwelkomen voor het eerst een mannelijk model in ons team! Een primeur voor de motorbeurs. En dat wordt hoog tijd vinden wij.


Er heeft nog niet eerder een mannelijk model bij een standhouder op de Motorbeurs Utrecht gestaan. Een primeur dus en wie weet een verandering die we vaker terug gaan zien. We noemen de feiten: Van de motorrijders in Nederland is zo’n 20% vrouw. Naast die actieve motorrijdsters zijn er ook veel vrouwen die zelf geen rijbewijs hebben, maar wél achterop de motor meerijden. Dat zijn veel liefhebbers die we op de Motorbeurs Utrecht allemaal tegenkomen. Het promotieteam maakt al jaren deel uit van de beursdeelname van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dit jaar bestaat dat team uit vier dames én een heer.


Tot nu toe zagen we alleen vrouwelijke modellen op de Motorbeurs Utrecht, maar daar komt dus verandering in. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat met een duidelijk doel op de beurs: zichtbaar zijn voor alle bezoekers. We willen bezoekers vertellen dat ze bij ons terecht kunnen wanneer ze wel wat hulp kunnen gebruiken bij de verkoop van hun motor. Dat hoeft niet tijdens de beurs. We willen graag dat mensen ons onthouden. Wie vragen heeft over de werkwijze, wil kennismaken met het team óf op de foto wil met het promotieteam kan ons tijdens de Motorbeurs Utrecht in hal 8 opzoeken.

 

De Motorbeurs Utrecht vindt plaats van 20 tot 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de 36e editie en belooft weer een waar spektakel te worden. Alle grote importeurs zijn dit jaar ook weer aanwezig, er zijn veel activiteiten en de Jaarbeurs staat bommetjevol met exposanten.


Zien we jou daar ook?Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands