Motorbeurs Utrecht 2019 belooft groot spektakel

motorbeurs utrecht De Motorbeurs Utrecht belooft dit jaar het meest spectaculaire programma te presenteren. Met een testparcours, een GS Adventura Area en een Supermoto baan mikt de Motorbeurs op de beleving van het motorrijden. In deze blog lees je meer over de editie van 2019, waar wij uiteraard ook weer bij zijn! De voorbereidingen voor de Motorbeurs Utrecht zijn in volle gang. De start van het motorseizoen wordt dit jaar voor de 35e keer in Utrecht gevierd, dus pakt de Motorbeurs flink uit. Met nóg meer stuntshows, workshops, trainingen en diverse podia wordt het een beurs vol beleving en activiteiten. Van donderdag 14 februari tot en met zondag 17 februari kun je dat volop beleven.

Motorbeurs Utrecht 2019

Nieuw dit jaar is de GS Adventura Area. Hier worden competities gehouden, demonstraties verzorgd én kun je (als ervaren motorrijder) zelf meedoen op een BMW F750 GS. Op het buitenterrein wordt een supermoto-circuit mét offroad aangelegd waar je, als je een KNMV-licentie hebt, aan mee kunt doen. Heb je de afgelopen jaren tijdens de Motorbeurs Utrecht veel motoren gezien, maar nog nooit de kans gehad om er een keer mee te rijden? Dit jaar verandert dat! Verschillende motormerken stellen verschillende modellen ter beschikking zodat je de motoren niet alleen kunt bekijken, maar er tijdens de beurs óók op kunt rijden! Op de website van de Motorbeurs Utrecht vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Motor importeurs

Wie naar de Motorbeurs komt, zoekt ook altijd hal7, de importeurshal op. De nieuwste modellen glimmen je tegemoet en het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat je even op je favoriete motor gaat zitten. De volgende motormerken zie je sowieso op de motorbeurs: BMW, Ducati, Harley-Davidson, Indian, Kymco, MV Agusta en Yamaha. De racing zone van Yamaha vind je ook in deze hal.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl ook van de partij

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is dit jaar ook weer vertegenwoordigd op de Motorbeurs Utrecht. Wil je kennis maken met het team, of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Bezoek ons op stand 8.D025 en we staan je graag te woord! Zien we je daar? ikwilvanmijnmotorfietsaf

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands