5 redenen om naar de MOTORbeurs Utrecht te gaan

Het aftellen is begonnen. De MOTORbeurs Utrecht is hét evenement waar veel motorrijders en -liefhebbers jaarlijks naar uitkijken. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, zelf ook aanwezig op de beurs, heeft een top-5 met redenen gemaakt om naar de motorbeurs te gaan. Van 22 tot en met 25 februari 2018 kun je je in de Jaarbeurs in Utrecht weer vergapen aan de nieuwste motoren, kun je shoppen tot je er bij neervalt, kun je kijken naar vette stunts en kun je je over alles wat maar met motoren en motorrijden te maken heeft laten informeren. Kortom: er is genoeg te doen! In deze blog lees je de meest genoemde redenen om naar de MOTORbeurs Utrecht te gaan.  


Om de nieuwste motoren te spotten

De importeurs van de grootste motormerken verzamelen zich elk jaar op de MOTORbeurs om de nieuwste en meest populaire motoren tentoon te stellen. Je kunt ze aanraken, je mag er op zitten en regelmatig wordt er ergens een motor gestart om het geluid door de hal te laten galmen. Dat trekt altijd veel bekijks. Staat jouw droommotor op de beurs? Dan is dit een mooi moment om hem van dichtbij te bekijken.

Om te vieren dat het nieuwe seizoen begint

Voor motorrijders begint het motorseizoen na de MOTORbeurs Utrecht. Het is een moment waarop veel motorrijders zitten te wachten. Om helemaal in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen brengen veel mensen eind februari standaard een bezoekje aan de Jaarbeurs.


Omdat er altijd interessante aanbiedingen zijn

Als je een willekeurige bezoeker vraagt wat hij op zijn lijstje heeft staan hoor je in de meeste gevallen motorkleding of een helm. Doordat er zoveel aanbieders op één plek zijn hebben bezoekers snel inzicht in het aanbod en profiteren ze vaak van interessante aanbiedingen. Veel motorzaken hebben kleding uit de oude collectie mee en de prijzen daarvan zijn vaak scherper dan die van de nieuwste collectie. De MOTORbeurs Utrecht is dus de ideale plek om je uitrusting weer up-to-date te maken voor het nieuwe motorseizoen.

Omdat het leuk is

De Motorbeurs Utrecht wordt door veel motorrijders en -liefhebbers beschouwd als een dagje uit. Ze komen naar de beurs omdat het leuk is. Een gericht doel hoeft er ook niet te zijn. Een beetje rondkijken, misschien iets kopen en over motoren praten. Zolang het maar gezellig is.

Om je te oriënteren

Er zijn ook veel bezoekers die naar de Jaarbeurs gaan, maar niet een concreet lijstje hebben. Zij willen zich oriënteren en laten informeren over een andere motor, een motorvakantie of een lidmaatschap bij de KNMV. Wil jij je oriënteren op een andere motor? Via ikwilvanmijnmotoraf.nl kun je gratis en eenvoudig je motor verkopen zodat je tijdens de Motorbeurs je handen vrij hebt. Voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is deelname aan de beurs een traditie geworden. Je kunt je als bezoeker laten informeren over onze dienstverlening en uiteraard zijn onze promotiedames er ook. Je kunt ons vinden in hal 8, stand E050.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands