Motor paasshow survivalgids

Motor paasshowTraditiegetrouw zijn op tweede paasdag alle woonboulevards en grote bouwmarkten geopend, maar ook kun je naar de paasshow bij motordealers. Naast de woonboulevards hebben zij op deze dag hun deuren geopend. Het is waarschijnlijk komende maandag drukker dan normaal, want juist met Pasen zijn er leuke acties een aanbiedingen waar je je voordeel mee kunt doen. Ook als je een nieuwe motor wilt kopen is het bezoek aan een paasshow de moeite waard. Maar hoe profiteer je nu het meest van deze dag? Met deze survivalgids ben je goed voorbereid voor de paasshow.

De paasshow survivalgids tip 1: Let op paasacties

Kawasaki Z1000SX verkopenVoordat je op tweede paasdag naar een paasshow gaat is het goed om op de hoogte te zijn van al het voordeel waar je van kunt profiteren. Op die manier hoef je achteraf niks te missen. De meeste dealers hebben interessante acties en aanbiedingen die alleen met Pasen geldig zijn. Als je goed voorbereid wilt zijn weet je dus waar je op moet letten en naar kunt vragen. Kawasaki heeft bijvoorbeeld een actie tijdelijke actie waar je ook tijdens de paasshow van kunt profiteren. Als je een nieuwe Kawasaki Z 1000 SX koopt krijg je er namelijk een gratis TomTom Rider navigatiesysteem bij. Garmin was altijd hét merk navigatiesysteem voor de motorrijder, maar TomTom is een hele sterke concurrent met een goed systeem. Bij veel motor verkoopbedrijven kun je ook proefritten maken en veel nieuwe producten proberen. Ook zijn er dealers die zogenaamd de BTW betalen bij de aankoop van motorkleding. Dat betekent dus een interessante korting.

De paasshow survivalgids tip 2: Route uitstippelen

Ben je van plan om naar één motordealer te gaan, of wil je er meerdere bezoeken? Als je specifiek naar iets wilt kijken, bijvoorbeeld een motor of een motorpak, kun je dit bij meerdere dealers vergelijken en kijken waar je de beste prijs krijgt. Zorg dat je goed bent voorbereid door je route vooraf uit te stippelen. Sommige dealers pakken groots uit met live muziek en eten en drinken. Daar zou je bijvoorbeeld later op de dag naartoe gaan, zodat je meteen wat kunt eten en zo de dag goed afsluit.

De paasshow survivalgids tip 3: De beste deal

motor verkopenOntspanning op zo’n drukke dag is belangrijk, maar wees ook scherp als je een interessante aankoop wilt doen. Je kunt in de meeste gevallen nog wel een scherpere korting krijgen, dus laat je niet meteen wat aanpraten. Als een nieuwe motor op een paasshow je aandacht trekt kun je de meest scherpe prijs krijgen als je niet een motor gaat inruilen. Wees alleen niet te gehaaid (of laat het in ieder geval niet merken), want dan ga je misschien akkoord met een prijs die achteraf wel scherper had gekund.

De paasshow survivalgids tip 4: Goed gezelschap

Het gaat er bij het bezoek aan een paasshow natuurlijk ook om dat je een leuke dag hebt. Neem iemand mee die je gezelschap kan houden als je aan het rondstruinen bent. Als je met een concreet doel naar een motor paasshow gaat is het wel handig dat je gezelschap je ook kan helpen bij eventuele onderhandelingen. Zorg er dan voor dat dit iemand is die verstand van zaken heeft.

De paasshow survivalgids tip 5: Voorbereiding

Stel dat je een mooie motor ziet en je wilt deze kopen. Dan is het wel handig om te weten wat de inruilprijs is. Vooraf kun je daar achter komen door je tweewieler aan te melden bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Je ontvangt dan een gratis waardebepaling. Als je naar een paasshow gaat is het advies om niet daar je motor in te ruilen. Als je dat namelijk wel doet krijg je nooit zo’n hoge korting bij de aankoop van een andere tweewieler. Je kunt je motor gratis verkopen bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, dan kun je er voor kiezen om je motor te verkopen voor het hoogst haalbare bedrag zodat je je handen vrij hebt bij de paasshows.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands