5 redenen om naar het Mega MotorTreffen te gaan

Komende zondag wordt voor de eerste keer het Mega MotorTreffen georganiseerd. De KNMV en Promotor hebben de handen ineen geslagen en stelden een mooi programma samen. Wij hebben een top-5 gemaakt van redenen om naar het MotorTreffen te gaan.

Waar je normaal alleen een schaapje hoort blaten en vogeltjes hoort fluiten, wordt het zondag 21 mei een heel ander verhaal in de Haarlemmermeerpolder. Met ronkende motor verzamelen veel motorrijders zich naar Vijfhuizen voor het Mega MotorTreffen. In deze blog lees je waarom je hier naartoe wilt gaan.

Omdat je kunt proefrijden op de nieuwste modellen

Tijdens het Mega MotorTreffen worden door veel motormerken de nieuwste modellen gepresenteerd. Niet alleen kun je de motoren bekijken, je kunt op deze dag ook een proefrit op je favoriete model maken. Nagenoeg alle motormerken zijn aanwezig.

Omdat je je motorbehendigheid kunt testen

Hoe ervaren je ook bent, je leert bij de KNMV Experience altijd iets bij. Denk je dat de pylonen blijven staan bij het maken van een korte draai of kun je nog wel wat tips gebruiken? De KNMV neemt haar instructeurs mee die je helpen je kennis te verrijken.

Omdat je ter plekke je motor kunt verkopen

Je kunt op het occasionplein je motor te koop aanbieden. De aanwezige dealers én bezoekers kunnen daar hun interesse tonen en wellicht meteen je motor van je kopen. Lukt het niet op deze dag? Dan helpt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl je graag verder.

Omdat je motor uitgeroepen kan worden tot de mooiste

Vind je jouw motor de mooiste van het land? Dan is dit het moment om erachter te komen of het ook echt zo is. Bart Verhoeven en Joost Overzee, bekend van MotoMe, selecteren tijdens het Mega Motortreffen de mooiste motoren die meedingen naar de titel van mooiste motor. Vergeet dus niet je motor van tevoren te poetsen!

Omdat het sowieso een leuke dag wordt

Zet een stel motorrijders bij elkaar en je hebt gegarandeerd een mooie dag. Het saamhorigheidsgevoel komt extra naar boven door het omliggende programma met onder andere live motorsport op een groot scherm, een motormarkt, motorpraat en live muziek. ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is er in ieder geval bij en neemt ook de motordames mee! Je kunt het Mega MotorTreffen gratis bezoeken. Via megamotortreffen.nl kun je je toegangsticket bemachtigen.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands