Meestgestelde vragen bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Al veel mensen hebben voor het verkopen van hun motor de weg naar ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl gevonden. Voor veel motorrijders blijft het een grote stap om afscheid te nemen van zo’n kostbaar en emotioneel bezit. Dat begrijpen we bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl maar al te goed. Daarom proberen we verkopers zo goed mogelijk te informeren en op de best mogelijke manier te ondersteunen. Dit zijn de vragen die we regelmatig krijgen. veelgestelde vragen Wanneer je het besluit hebt genomen om je motor te verkopen wil je dat alles duidelijk is en blijf je liever niet met vragen zitten. Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl helpen we je zo goed mogelijk bij de verkoop van je motorfiets. In deze blog geven we antwoord op vijf veelgestelde vragen.

  1. Wat is het beste moment om je motor te verkopen?
Het klinkt voor de hand liggend om je motor te koop aan te bieden op het moment dat het motorseizoen los barst, want dan is er immers meer vraag bij motorrijders. Maar de vraag bij inkoopbedrijven en dealers geldt het hele jaar. In de winter bijvoorbeeld zijn dealers volop bezig met het aanvullen van de handelsvoorraad voor het volgende seizoen. Onze specialisten hebben veel kennis van de markt en weten precies welke inkoopbedrijven ze moeten benaderen voor het aanbieden van een specifiek merk of model. Op die manier bereik je het hele jaar door geïnteresseerde kopers.
  1. Levert mijn motor nog wel wat op?
Veel motorrijders vragen zich af of hun motor nog wel wat oplevert. “Ach, voor dat ding krijg ik toch niks meer” horen we vaak en daardoor schuiven mensen het verkopen van hun motor voor zich uit. Zonde, want binnen ons netwerk met ruim 800 inkoopbedrijven is er bijna altijd iemand die interesse heeft in jouw model. De medewerkers bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kennen alle dealers binnen het netwerk. Zij weten dus precies wie ze kunnen benaderen. Van jonge motoren tot sloopmodellen, iedere motor vindt via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl een bestemming.
  1. Is verkopen via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl echt gratis?
Ja, het aanmelden en verkopen van je motorfiets is bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl helemaal gratis. Ons doel is om verkopers en kopers op een eenvoudige manier bij elkaar te brengen, dat hoort voor verkopers volgens ons geen kosten met zich mee te brengen. De aangesloten inkoopbedrijven betalen een vergoeding en krijgen in ruil daarvoor toegang tot het afgeschermde platform om het aanbod te mogen bekijken en mee te kunnen bieden. Van aanmelding tot verkoop van je motorfiets, motor verkopers maken gratis gebruik van de dienstverlening van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.
  1. Waarom bieden jullie niet de vraagprijs?
We vinden het heel vervelend dat niet iedere verkoper een bod krijgt dat voldoet aan zijn of haar verwachtingen. We doen ons uiterste best om zo dicht mogelijk bij de wens van de verkoper te komen, maar dat lukt helaas niet altijd. Het is een misverstand dat mensen denken dat de biedingen geplaatst worden door ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Uitsluitend de aangesloten RDW-erkende inkoopbedrijven kunnen biedingen plaatsen. Als er op het moment van aanmelden weinig vraag is naar een bepaald model kan een bod tegenvallen. De keus om akkoord te gaan met een bod ligt daarom altijd bij de verkoper. Je kunt je motor gratis en vrijblijvend aanmelden. Een risico met de aanmelding loop je als verkoper niet. Het kan ook lonen om het op een later moment nog eens te proberen.
  1. Waarom verkopen via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl?
Heb je geen zin in een lang verkoopproces, wil je zelf niet te veel regelen en zit je al helemaal niet te wachten op vreemden die proefritjes willen maken? Dan is ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl het antwoord. Het aanmelden van je motor is heel eenvoudig en onze specialisten helpen je vervolgens bij het vinden van een betrouwbare koper. Veel motorrijders kiezen ervoor om hun motor in te ruilen. Ook dan biedt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl enkele voordelen. Bij inruil wordt je altijd één prijs geboden, de verkoopprijs van de nieuwe (gebruikte) motor minus de inruilprijs. Je kunt er meer uithalen als je je gebruikte motor los verkoopt en met vrije handen een nieuwe aanschaft. Je hebt dan twee momenten waarbij je over de prijs kunt onderhandelen. Je bent ten eerste bewuster van wat je afspreekt en ten tweede kun je er meer voordeel uithalen. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het zelf en je merkt al snel hoe eenvoudig het bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is om je motor te verkopen. Heb je een vraag die niet in het lijstje staat? Kijk dan op onze site bij de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands