Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl op MOTORbeurs Utrecht

motorbeurs utrechtIkwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat dit jaar tussen de ruim driehonderd exposanten op de MOTORbeurs Utrecht. Tijdens het vierdaagse evenement kunnen bezoekers alle nieuwe ontwikkelingen zien op het gebied van motoren en inspiratie opdoen voor het komende seizoen. Van 26 februari tot en met 1 maart 2015 vindt hét evenement voor de motorliefhebber plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat dit jaar tussen de exposanten op de beurs.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl tussen de exposanten

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat dit jaar voor het eerst op de MOTORbeurs Utrecht en gaat er vanuit dat het een spectaculaire editie wordt. Elk jaar komen er nieuwe exposanten bij en er is ook ruimte voor stunts en randactiviteiten. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl biedt als enige bezoekers de mogelijkheid om ter plekke hun motor te koop aan te bieden. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is er niet met het doel om mensen te laten stoppen met motorrijden, maar is er juist voor die mensen die hun motor willen inruilen voor een nieuwe. Je krijgt als consument een veel aantrekkelijkere korting als je een nieuwe motor koopt zonder iets in te ruilen. Daarom is los verkopen veel interessanter en daar kunnen de medewerkers van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl tijdens de beurs bij helpen.

Netwerk uitbreiden

Ook veel inkopers die aangesloten zijn bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staan op de beurs. Het netwerk van 8.000 inkopers wordt dagelijks groter, onder meer door de contacten die het team opdoet op beurzen. Onlangs is de 75.000ste taxatie gerealiseerd en dat is te danken aan het uitgebreide netwerk. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is een online verkoopplatform voor gebruikte motorfietsen. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen bij en ook het netwerk van inkopers stijgt snel. Het team is altijd op zoek naar manieren om meer inkopers in de veiling toe te laten. De inkopers moeten minimaal RDW erkend zijn en de MOTORbeurs is de ideale plek om die inkopers en dealers te vinden. Het is bij een bezoek aan de MOTORbeurs Utrecht ook zeker de moeite waard om de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl op te zoeken. Het team staat klaar voor iedereen die geïnteresseerd is in een snelle en veilige motorverkoop of gewoon nieuwsgierig is naar de succesformule. Bezoek de stand en ontdek hoe eenvoudig het is om je motor al binnen 1 dag gratis en veilig te verkopen.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands