Motor verkopen site Platinum Business Partner van de KNMV

knmv ikwilvanmijnmotorfietsaf.nlDe mensen die via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl hun motorfiets willen verkopen kunnen straks op een nóg grotere groep bieders in de veiling rekenen. De motor verkopen site ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl mag zich vanaf nu officieel Platinum Business Partner van de KNMV noemen en dat is gunstig voor het groeiende netwerk van inkopers. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is alles rond. Het online platform ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is niet zomaar een business partner van de KNMV. Platinum is het hoogst haalbare. Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter van de motor verkopen site, is lyrisch over het feit dat het KNMV logo op de site wordt vermeld. “Al sinds 2006 zijn we actief in het samenbrengen van vraag en aanbod. Dankzij dit partnerschap kunnen we zorgen voor meer kopende partijen en dat is alleen maar gunstig voor de mensen die een partij voor hun occasion zoeken.”

De KNMV

De Koninklijke Nederlandse Motor Vereniging is dé belangenbehartiger voor motorrijdend Nederland. De vereniging werkt onder andere samen met overheid, verkeersorganisaties, brancheorganisaties en motorrijders om er voor te zorgen dat iedereen veilig en met plezier kan motorrijden. “Dat plezier wordt deels beïnvloed door de snelheid waarmee motoren worden verwisseld voor een nieuwe. Wie toe is aan een nieuwe tweewieler moet dan eerst vaak een oude motor verkopen. Als wij, dankzij ons netwerk met meer dan 8.000 RDW erkende inkopers, daarbij kunnen ondersteunen dragen we ook een klein beetje bij aan dat plezier. En daar doen we het uiteindelijk voor”, aldus Gilbers, die zelf ook een groot motorliefhebber is.

KNMV en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

De KNMV heeft een groot netwerk binnen de zakelijke branche. De KNMV biedt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl de kans om het netwerk van inkopers en dealer verder uit te breiden. Verkopers weten dat ze via het verkoopplatform nu al het grootste netwerk aan kopers binnen Europa bereiken. Dankzij het partnerschap kan het netwerk van inkopers en dealers nog verder groeien. Goed nieuws dus voor mensen die via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl hun motor verkopen, want bij aanmelding worden dan meer potentiële kopers bereikt.

Over ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Het online platform ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is al sinds 2006 actief om verkopers en kopers op een snelle en makkelijke manier bij elkaar te brengen. Verkopers plaatsen hun tweewieler in een afgeschermde veiling en meer dan 8.000 inkopers kunnen daar tegen elkaar opbieden. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot het grootste van Europa. Meer dan 33.747 tweewielers worden jaarlijks aangemeld bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl en dat aantal groeit explosief. Daartegenover staat nu dat het aantal inkopers ook snel stijgt, en dat is gunstig voor de biedingen die worden geplaatst. ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl KNMV

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands