Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl blikt terug op 2016

Het nieuwe jaar is begonnen! Voor velen is januari de meest depressieve maand van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug, de dagen zijn nog steeds kort en van de goede voornemens is nog niets terecht gekomen. Wij verheugen ons altijd op deze maand, omdat we dan in de cijfers van afgelopen jaar duiken, op zoek naar interessante weetjes. In deze blog delen we ze met je. Er worden bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl dag en nacht gebruikte motoren aangemeld, voor wie onze specialisten op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. Tussen al die motoren komen we regelmatig leuke en interessante aanmeldingen tegen. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zet de leukste feitjes van afgelopen jaar op een rij.

Top-5 merken

Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl was Honda afgelopen jaar het meest verkochte merk. Bijzonder vinden we, want bij de nieuw verkochte merken komt Honda niet eens in de top-3 voor. De top-5 meest verkochte merken bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl ziet er als volgt uit:

  1. Honda
  2. Yamaha
  3. Suzuki
  4. BMW
  5. Kawasaki

Van de motoren die afgelopen jaar op de site te koop zijn aangeboden is de Honda CBR 600 F het meest verkocht. Dit model is populair, want dit model staat al een paar jaar op de eerste plaats. De Suzuki DL 650 V-Strom staat op de tweede plaats en de Suzuki GSX-R 750 sluit de top-3 van meest verkochte gebruikte motoren af.


Opvallende motoren

De oudste motor die in 2016 via de site is verkocht is een BMW R61 uit 1941. Van dit model zijn tussen 1938 en 1941 3.747 gebouwd. De jongst verkochte motor in 2016 is een Yamaha MT-07. Hij is van bouwjaar 2015, maar nieuw gekocht in 2016. Een paar maanden na de aankoop is hij via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl verkocht. Overige motoren die kort na de aankoop werden verkocht zijn een Harley-Davidson FLTR/FLTRI Road Glide en een BMW S 1000 RR.

Dat je bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl snel je motor verkoopt blijkt uit de verkoop van een Honda VFR750 F uit 1997. Die is via de site binnen 2 minuten verkocht. De motor die de meeste biedingen heeft ontvangen is een Triumph Bonneville uit 2009. Daar werd maar liefst 23 keer op geboden. De eigenaar van de 1 jaar jonge Harley-Davidson FLHX Street Glide ontving afgelopen jaar via de site de hoogste prijs voor zijn motor. De motor verkocht hij voor 23.000 euro.


Motor verkopen via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl streven we ernaar om je zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop van je motor. Het enige wat je hoeft te doen is je motor aanmelden via de site en wij gaan vervolgens voor je op zoek naar een koper. Ons netwerk bestaat uit meer dan 11.000 RDW erkende dealers, dus je weet dat je altijd met een veilige partij zaken doet. Ook in 2017 kun je rekenen op onze vertrouwde formule en staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands