Het youtube-kanaal van ikwilvanmijnmotoraf

Op social media zie je ons al actief leuke video's, plaatjes en memes verspreiden. Maar wist je dat ikwilvanmijnmotoraf.nl ook een youtube-kanaal heeft dat goed bekeken wordt? We zetten er grappige motor gerelateerde video's op. Maar ook animaties van hoe onze service werkt en hoe wij mensen willen helpen met een makkelijke verkoop van zijn of haar motorfiets.


Informatief

Misschien ken je het wel. Je zet je motor te koop en je krijgt een reactie. Iemand komt langs en bekijkt de motor uitvoerig. Er lijkt niets bijzonders aan de hand. Vervolgens krijg je de vraag of de motor mee mag voor een proefrit. Eigenlijk wil je het niet, maar dan laat hij de motor misschien wel staan. Of je stemt wel toe omdat hij er zo betrouwbaar uit ziet. Het zal wel niet fout gaan, denk je nog. Maar helaas, je krijgt de motor terug met een nieuwe deuk die er 'daarvoor al zat'.

Over dit onderwerp hebben we gekscherend een video gepost. Wat kan er nou misgaan met een proefrit?Grappige motor filmpjes

Het grootste deel van onze filmpjes is gewoon grappig bedoeld. Heb jij tijd over en verveel je je? Of misschien zoek je juist van afleiding van je verplichtingen? Neem eens een kijkje op ons kanaal. Het filmpje hieronder is ontzettend populair. Misschien herkennen mensen zichzelf er wel in. Het staat in ieder geval buiten kijf dat iedereen wel dit soort types kent.Over ons

Ook hebben we interessante video's gemaakt die onze werkwijze beter uitleggen. Hoe gaan wij te werk? En hoe kan het dat wij altijd gratis zijn voor de klant? We leggen het graag aan je uit.Deze artikelen vind je misschien ook leuk:


Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is dé site waar je eenvoudig en zonder gedoe je motorscooterquad of trike verkoopt. Meld je motor vrijblijvend aan.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands