Dutch Motorcycle Festival: wat kun je verwachten?

motorfestival Een jaar geleden nog werd het nieuwe motorfestival afgelast vanwege problemen met vergunningen, maar dit jaar gaat het door! Het Dutch Motorcycle Festival, georganiseerd door de makers van MOTORbeurs Utrecht. In deze blog lees je wat je kunt verwachten en waarom wij erbij zijn. Wie het jammer vindt dat er weinig tot geen echte motorfestivals zijn, kan uitkijken naar de zomer. Op zaterdag 26 augustus wordt het vliegveld van Twente omgedoopt tot het Dutch Motorcycle Festival. In deze blog lees je meer over dit nieuwe festival.

In het kort: Dutch Motorcycle Festival

Het Dutch Motorcycle Festival wordt in de openlucht georganiseerd. Dit is uniek in Nederland, want er is nog niet eerder een motorfestival in de openlucht georganiseerd. Rondstruinen over het terrein, testritten maken, kijken naar stunts en shows, je kinderen laten kennismaken met een minibike, muziek en meer. Dat is in het kort het programma van deze dag. Niet te vergelijken met de MOTORbeurs Utrecht, daar staan vooral de standhouders centraal. Bij het festival in Twente gaat het vooral om de gezelligheid en het samenzijn met andere motorrijders en -liefhebbers.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl ook van de partij

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl juicht de organisatie van motorevenementen en festivals altijd toe. Wij gaan daarom zeker een kijkje nemen. Een thuiswedstrijd, want Vliegveld Twente ligt op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Er zijn motorrijders die de hobby prachtig vinden, maar verder niet veel hebben met beurzen en speciale motorevenementen. Toch kan het leuk zijn een kijkje te nemen. De organisatie heeft verschillende routes uitgestippeld die je vanuit verschillende plaatsen naar het evenement leiden. Zo kun je je hobby combineren met een bezoek aan het evenement. Het Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op zaterdag 26 augustus op het terrein van vliegveld Twente, in Enschede. Op de site van Dutch Motorcycle Festival kun je meer informatie vinden over het programma, de routes naar het festival en je kunt daar ook je ticket bemachtigen.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands