De beste motor uitlaat merken

Zoek je een nieuwe uitlaat voor je motor? Wil je een slip-on demper of zoek je een geheel uitlaatsysteem. Ikwilvanmijnmotoraf.nl heeft voor jou een overzicht gemaakt van de bekendste en beste uitlaat merken voor motoren. Bepaal voor jezelf wat je het beste vindt passen. Misschien zoek je een bepaald geluid, bepaalde stijl of vind je het verhaal achter het merk ook belangrijk. Je leest het hier.Akrapovic

Dit van oorsprong Sloveense bedrijf is wellicht het bekendste merk voor aftermarket uitlaten voor motoren. Ook bij (motor)scooters is dit merk erg populair. Ze hebben een gigantisch aanbod, dus voor bijna elke motor is wel wat te vinden. Performance en stijl gaan hand in hand bij dit motor uitlaat merk.


Arrow

Zoek je een uitlaat voor een Italiaanse motor? Dan kan je misschien beter terecht bij Arrow. Het uit 1985 stammende Italiaanse bedrijf maakt al sinds oprichting motor uitlaten. Ze hebben ook veel meegedaan en successen behaald bij racen. Voor zo goed als elke Italiaanse motor is wel een Arrow te vinden, maar ook zeker voor andere motor merken.


Yoshimura

Heb je geen Europese, maar een Japanse motorfiets. Dan is het legendarische merk Yoshimura misschien wel wat voor jouw motor. Het is opgericht door Hideo ''Pops'' Yoshimura is 1954, en is daarmee een van de oudste gerenommeerde motor uitlaat merken. Tegenwoordig is het veelal gekoppeld aan het merk Suzuki. Ze staand bekend om super lichte uitlaten die veel extra vermogen opleveren.


Termignoni

Woodstock, de maanlanding en Termignoni, het begon allemaal in 1969. De Italiaan Luigi Termignoni begon met zijn eigen garage waar hij voor steeds grotere clubs speciale racing onderdelen ging maken. Later specialiseerde hij zich in uitlaten die vooral gericht zijn op meer vermogen en goed geluid genereren. In zowel motorracen als de Dakar heeft Termignoni veel successen behaald.


Bos

Niet veel mensen weten dat BOS Exhausts een echt Nederlands familie bedrijf is. Ze hebben zeker veel successen behaald in de racerij, maar ze zijn meer gericht op wegmotoren. Hun uitlaten zijn gekenmerkt door het zware, donkere geluid. Hiermee verhoog je meteen het vermogen van je motor, en hun uitlaten zijn gewoon EG goedgekeurd. Mits je de DB-killer erin laat natuurlijk...


Mivv

Het opvallende logo van Mivv is al heel lang hetzelfde. Ze zijn opgericht in 1970 in Italië. De eerste 20 jaar waren ze alleen bezig met performance auto uitlaten, maar ze groeiden keihard waardoor ze al een hele tijd op grote schaal uitlaatsystemen voor motoren maken. Zowel slip-ons als gehele systemen wordt door Mivv gemaakt.


Scorpion

Scorpion is een Engels merk. Met trots zeggen ze zelf over hun klauw logo dat het hun superioriteit, kracht, precisie en kwaliteit moet voorstellen. Hun uitlaten worden met de handgemaakt in Derbyshire en de uitlaten worden veel gebruikt in de auto- en motorsport. Dit exclusieve merk biedt performance maar is ook erg gericht op stijl.


Remus

Remus is niet zoals velen denken een Duits merk, het is opgericht en nog steeds gestationeerd in Oostenrijk. Sinds 1990 maken ze uitlaten voor auto's maar ook steeds meer voor motoren. Dit uitlaatmerk is gericht op zwaardere motoren en eigenaren die een diep, zwaar geluid zoeken. In de racerij zijn ze ontzettend actief en boeken daar ook veel lof voor.


Vance&Hines

Vance&Hines is een Amerikaans merk gericht op choppers en customs. Deze aftermarket uitlaten zijn zeker niet alleen gericht op stijl. Met bijzondere ontwerpen en innovatieve productiemethodes willen ze meedoen met de andere performance uitlaat merken. Wat hen populair maakt is de combinatie van innovatie en traditie.
Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

Ikwilvanmijnmotoraf.nl is dé site waar je eenvoudig en zonder gedoe je motorscooterquad of trike verkoopt. Meld je motor vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands