BMW motorrad onthult de nieuwe S 1000 XR: verbeterde avontuurlijke krachtpatser

BMW Motorrad heeft de gloednieuwe S 1000 XR geïntroduceerd, een verbeterde versie van de populaire Adventure Sport motorfiets. Deze nieuwe versie biedt meer vermogen, een comfortabelere zithouding en wat stijlverbeteringen. In Nederland begint de prijs van deze BMW S 1000 XR bij € 23.700, inclusief belastingen.

De vernieuwde motor van de S 1000 XR heeft nu 170 pk, wat meer kracht betekent om te genieten van je ritjes. De motor is soepel en heeft een goede acceleratie. Dit is geweldig voor iemand die op zoek is naar een spannende, maar toch beheersbare rijervaring.

De zithoogte is iets hoger, wat betekent dat je wat meer zicht hebt en comfortabeler kunt zitten. Dit maakt de motorfiets gemakkelijker te besturen, vooral in bochten en op de weg.

Het uiterlijk van de motor is ook iets aangepast, met een dynamischer achterkant en wat stijlvolle details. Deze motorfiets ziet er sportief en aantrekkelijk uit.

Wat betreft functies, krijg je nu betere verlichting voor 's nachts rijden, waardoor je veiliger bent. De motor heeft ook handige extra's zoals Keyless Ride en een USB-oplaadpoort.

Als je nog meer wilt aanpassen, zijn er accessoires beschikbaar, zoals een GPS-systeem en lichtere carbonwielen.

BMW Motorrad biedt drie mooie kleuropties om uit te kiezen: zwart, blauw en een speciale Motorsport-kleur.

Kortom, de nieuwe BMW S 1000 XR is een krachtige en stijlvolle motorfiets die zowel beginners als ervaren rijders zal aanspreken. Met deze verbeteringen zul je genieten van je ritten, of je nu op bochtige wegen of gewoon op straat rijdt.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands