75.000ste taxatie op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl!

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nlDe 75.000ste taxatie op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is sneller gehaald dan in eerste instantie werd verwacht. Eerst rekende ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl nog op een feestje in maart of april, maar dat feestje kon dus al eerder gevierd worden. Het aantal verkochte motoren via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zit in een stijgende lijn. Dat blijkt wel uit de cijfers die eind vorig jaar bekend zijn gemaakt op de site. In 2014 zijn er 44,2 procent meer tweewielers verkocht dan het jaar daarvoor. Dat is een explosieve groei. Daartegenover staat dat het aantal aangesloten inkopers ook moet stijgen. Die inkopers zijn nodig om te komen op een aantal van 75.000 taxaties.

Verrassend snel

Eerder werd nog geschat dat in maart of april de 75.000ste taxatie op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zou worden gehaald. Dit was verrassend genoeg veel eerder. Steeds meer inkopers raken bekend met de site en zien voordeel in de formule van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Door de bekendheid en de ervaringen van andere inkopers sluiten steeds meer inkopers en dealers zich aan en zo breidt het netwerk van motorinkopers zich snel uit. “Hoe meer inkopers, hoe meer biedingen en dat zien we terug in de resultaten”, aldus Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter van het online verkoopplatform.

Groei ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zet door

Als het zo doorgaat met de aanmeldingen van nieuwe motoren én de aanmelding van meer inkopers haalt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl voor het eind van dit jaar de 100.000ste taxatie ook wel. Gilbers zegt daarover nog: “Het motorseizoen moet nog beginnen en de aanmeldingen en taxaties nemen dan alleen maar sneller toe.”

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands